MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Biztonságos zenehallgatás az új SoundProtex hallásvédő füldugóval

Az új Sennheiser SoundProtex hallásvédő füldugók használatával a koncerteken és egyéb hangos helyeken is a lehető legjobb hangzást élvezheted anélkül, hogy halláskárosodástól kéne tartanod. Sokak számára ismerős a koncerteket követő fülcsengés, ami nem épp a legegészségesebb dolog. A zenerajongók általában azért ódzkodnak a füldugók használatától, mivel úgy hallják, mintha a zenekar vagy a DJ által játszott zene a víz alól szólna, ami tönkreteheti a koncertélményt. A Sennheiser SoundProtex a márka hangzás terén szerzett széles körű ismereteit kihasználva biztonságos módon fokozza a koncertélményt.

Tökéletes választás a koncerteken és fesztiválokon történő zenehallgatáshoz

A továbbfejlesztett, nagyfokú hangzáshűséget biztosító füldugók szabadalmaztatott membránszűrő technológiával rendelkeznek. A füldugók használatával tökéletesen kiegyensúlyozott, a teljes frekvenciaspektrumot felölelő hangzás élvezhető, a halláskárosodás kockáztatása nélkül. A hangzás azon finom részletei is megőrzésre kerülnek, amelyek a zene ragyogását és szépségét adják. A fülbe jutó hang nyomásszintjének, vagyis a potenciálisan káros hangerőnek a csökkentésével hosszabb ideig hallgathatod biztonságosan a zenét. A rockkoncerteken például a hangerőszint gyakran a 100 dB-t is meghaladja, és ha valaki több mint 15 percig ekkora hangerőszintnek teszi ki magát, halláskárosodást szenvedhet.

SoundProtex Plus

Kiegyensúlyozott hangzás a környezeti hangok érzékelésének megőrzése érdekében

A SoundProtex kétlépcsős szűrői egyedülálló módon képesek elérni, hogy a füldugók használatával tiszta, kiegyensúlyozott hangzásban lehessen részed. A finomhangolt membrán és a hangcsillapító háló együttese egyenlő mértékben csökkenti a magas- és alacsony-frekvenciás hangok hangerejét. A beszédérthetőség tekintetében az emberek leginkább a magasabb frekvenciatartományra támaszkodnak. A hagyományos füldugók azonban általában elfedhetik ezeket a részleteket. A tökéletesen kiegyensúlyozott SoundProtex szűrők elegendő magas-frekvenciás hangot engednek át ahhoz, hogy érzékelni tudd a környezeted – így koncert közben is a megszokott módon beszélgethetsz.

Hosszú élettartam

Az egyszer használatos füldugókkal ellentétben a SoundProtex tetszőleges alkalommal használható. Használat után csak törölgesd át, vagy öblítsd le folyóvíz alatt. A standard csomag háromféle méretben tartalmaz füldugókat, melyekhez egy kisméretű tartóerszény is tartozik. Így mindenki számára órákon át tartó kényelmes használat és biztonságos illeszkedés biztosítható. A puha, rugalmas, orvosi minőségű termoplasztikus gumiból (TPE) készült fülgumi mentes a lágyítószerektől és az egyéb olyan anyagoktól, amelyek irritálhatják a fül érzékeny bőrét.

Többcélú felhasználás

A SoundProtex nagyszerű szolgálatot tesz, ha útközben lenne csendre és nyugalomra szükséged vagy egy zajos irodában kell a munkádra koncentrálnod. Ha pedig az a cél, hogy a lehető legtöbb hangot kívül tartsd, helyezd be a tartozékként mellékelt, teljes mértékű kizárásról gondoskodó zajblokkolót. Ez az opció tökéletes választás, ha a pihenéshez vagy az alváshoz teljes csendet szeretnél. Ráadásul, mivel a füldugók vízállók, akár úszás közben is védheted velük füleid a víztől.

SoundProtex Plus

A Sennheiser SoundProtex Plus csomag a SoundProtex csomag elemein túl két további akusztikus szűrőt is tartalmaz, melyek segítségével három különböző hangcsillapítási szint közül választhatsz, hogy a zajos irodáktól a hangos koncertekig, bármilyen körülmények között megoldásra találj.

A legerősebb szűrő becsült zajcsillapítási (SNR) besorolása 20 dB, melyet hangos zenéhez, motorsporthoz vagy elektromos kéziszerszámok használatához érdemes választanod. A 17 dB SNR besorolású közepes szűrő tökéletes választás fesztiválokhoz, rendezvényekhez vagy utazáshoz. A legalacsonyabb,10 dB SNR besorolású szűrő ajánlott felhasználási területei pedig a kevésbé hangos vagy akusztikus koncertek, valamint a zajos irodák, bárok és éttermek. Ha pedig semmi másra nem vágysz, mint egy kis csendre, helyezd be a teljes mértékű zajblokkolót. A SoundProtex Plus gyakorlatilag minden helyzethez kínál megfelelő szűrőt.

Bővebb információ...


2023. június 26. 08:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA