MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BEMUTATJUK A HEIL SOUND PR 77D MIKROFONT

A Heil Sound örömmel mutatta be a PR 77D-t, amely egy erősen irányított, nagyméretű membránnal, szélessávú átvitellel és vintage megjelenéssel rendelkező mikrofon. Podcast, broadcast, hangrögzítés és élő színpadi alkalmazásokhoz ajánlott.

Külsejét tekintve az 50-es és 60-as évek népszerű RCA mikrofonjainak vonalvezetését hordozza. A kardioid kialakításnak köszönhetően tengelyen kívül 40dB-es csillapítással rendelkezik. A PR 77D a PR77 frissített változata.

A Heil Sound PR 77D egy kétállású kapcsolóval van ellátva, amely lehetővé teszi a legjobb karakterisztika beállítását a beszéd és zene számára. Az egyik állásba kapcsolva 120Hz-nél -6dB-es csillapítást eredményez, ami a beszéd célú felhasználás számára ideális, a másik állásba kapcsolva pedig teljes szélessávú átvitelt eredményez (60Hz – 16kHz).

A mikrofon specifikációja az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
https://heilsound.com/wp-content/uploads/2018/01/Heil_PR_77D_microphone-IB.pdf


Heil Sound
Az 1966-ban létrehozott Heil Sound professzionális mikrofonok gyártásával foglalkozik. Az amerikai vállalat vezetékes kézi mikrofonok, hangszermikrofonok és broadcast mikrofonok vezető gyártója, eszközeik a legkülönbözőbb felhasználási területeken garantálnak megbízható minőséget. 

A Heil Sound eszközeit 2012 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.heilsound.com


 

2018. május 3. 19:15

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA