MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Bandaturkáló - Antares, Polytrip, 1Life

A Fülesbagoly bemutatja... Öröm a zene Klub – Bandaturkáló. Találd meg az előzenekarodat. Az ÖRÖM A ZENE Tehetségkutató és Gondozó sorozat tizedik évadának győztese és két másik remekül szereplő zenekar mutatkozik be a nagyérdemű előtt december 20-án az Akvárium klubban.

Ezzel az eseménnyel szeretnénk elindítani egy olyan sorozatot, amelyben bemutathatjuk az új tehetségeket, akik a legjobban szerepeltek az Öröm a zene Tehetségkutató adott évadában. A bemutatkozás lehetősége ezzel az első eseménnyel természetesen nem ér véget... sőt, épp csak most kezdődik.

Az Antares band zenekar a tavalyi évben kezdte működését. Zenéjükben a rock, funk, soul, metál, jazz, hip-hop és pop műfajok keverednek. Első évük folyamán több sikeres fővárosi és vidéki koncertet adtak olyan zenekarok társaságában mint az Osztrák Mother’s Cake, a Napokon, a Tej, A Baron Mantis a Jackie’s Gun, az Abigél, a The Pontiac, a Metrosection illetve a Boom-Boom. Megnyerték a Fülesbagoly Special tehetségkutatót, illetve játszottak a Gitármánia táborban is. Sikerült megnyerniük a 2018-2019es Öröm a Zene tehetségkutatót, valamint elnyerték az Év Felfedezettje szakmai különdíjat!
Első lemezüket ősszel jelentették meg!

A Polytrip zenekart 2017-ben hívta életre három zenéhez kötődő fiatal. Zenéjükben mind a 90-es évek grunge, rock, funk, pop és metál jegyei, mind a modernebb stílusok ötvöződnek, melynek során a klasszikus alapokat a lehető legváltozatosabb módon kombinálják váratlan, komplex, meglepetésszerű hatásokkal. Tavaly télen az Instantban bemutatóztak, utána játszottak a Trillion és a Hiperkarma előtt. Idén tavasszal több tehetségkutatón megméretteték magukat, ahonnan sok díjat el is hozhattak. Nyáron részt vettek a Hello Ugar és az Alpár fesztiválon. Azóna pedig kihoztak egy 360 fokban felvett videóklippet és az első nagylemezük dalain dolgoznak.
Jelige: Merj meglepődni!

A 1LIFE (one life) egy 2016 óta aktív szolnoki rockzenekar. Stílusukat energikus, kicsit keményebb pop-rock vonalba lehet besorolni. A zene mellett fontosnak tartják, hogy magyar nyelvű szövegeikkel még könnyebben eljuthassanak üzeneteik a közönségükhöz. Az elmúlt években megtapasztalták a szakma és a közönség elismerését is. Voltak már a Blahalousiana, a Soulwave, a Nova Prospect és a Belmondo előzenekara, két alkalommal is felléptek a Budapest Music Expo-n. 2017 őszén 2. helyezést értek el a Paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivál tehetségkutatóján. 2018-ban a Ceglédi Utcazene Fesztiválon elnyerték a közönség és a szakmai zsűri fődíját.

Időpont: 2019. december 20., péntek, 19:00–23:00.
Helyszín: Akvárium Klub Official 1051Budapest, Erzsébet tér 12.
Facebook esemény a lenti képre kattintva elérhető.


2019. december 12. 10:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA