MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BALOGH GÉZA, AZ INTERTON GROUP EGYIK TULAJDONOSA NYILATKOZIK AZ IDEI BUDAPEST MUSIC EXPO KIÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

2018. október 5-7. között a Hungexpo területén kerül megrendezésre a 13. Budapest Music Expo kiállítás. Az INTERTON Group idén is a kiállítók között lesz (G140 stand), ezzel kapcsolatban kérdeztük Balogh Gézát, az INTERTON Group egyik tulajdonosát.

Milyen újdonságok lesznek idén a standon?

Rengeteg nagy volumenű újdonsággal készülünk a kiállításra. Az egyik legnagyobb szenzáció kétségkívül a Yamaha legújabb digitális keverőpultja, a RIVAGE PM7 lesz. A hang részen maradva, az érdeklődők megtekinthetik a d&b audiotechnik line array rendszereinek legújabb és egyben legnagyobb családját, a GSL szériát. Fénytechnika fronton a High End Systems új csúcslámpáját, a SolaFrame 3000-et mutatjuk be, illetve a nemrég rangos díjat nyert SolaFrame 750-et. Egy másik általunk forgalmazott fénytechnikai gyártó, a CLF Lighting termékeiből is állítunk ki bőven újdonságot. Ilyen lesz a HERA LED-es PAR lámpa, a BEAM 6 LED-es robotlámpa, az AORUN mozgófejes lámpa, az EF SMOKE 1500-as füstgép és a HAZE I hazer. Az Eurotruss új színpadeleme szintén látható lesz standunkon. Egyik legkedveltebb általunk forgalmazott márka, a QSC is tartogat meglepetéseket, de ez legyen a standunk meglepetése.

Képes-e a technológia megújulni és újdonságokat nyújtani a szakmabelieknek?

Ez nem is kérdés. Az audiovizuális technológiák olyan ütemben fejlődnek, hogy szinte havonta lehetne újdonságokat bemutatni a közönségnek és a szakmának. Nyilván a hangszerek világában ez a fejlődés nem ilyen gyors, de a hangtechnikában, fénytechnikában, vizuáltechnikai eszközöknél, egyszóval a rendezvénytechnika területen igen, ami szintén a Budapest Music Expo tematikái közé tartozik, így idén is bőven tartogat újdonságokat a Budapest Music Expo a látogatóknak.

Most Balogh Gézát, mint HANOSZ (Hangszeresek Országos Szövetsége) elnököt kérdezzük, hogy a Budapest Music Expo hogyan illeszkedik a külföldi kiállítások közé?

Regionális szinten teljes mértékben megállja a helyét a hasonló jellegű kiállítások között, sőt látogatók számában egyértelműen a legnagyobb kiállítás a Budapest Music Expo. Köszönhetően a hazai szakma és a HANOSZ tagság összefogásának, kitartó munkájának, a Budapest Music Expo-t idén 13. alkalommal rendezzük meg, miközben más országokban előfordult hogy pár év után nem tudták folytatni a rendezvényt.
Az idén egyébként szándékosan háttérbe szorítottuk a Budapest Music Expo fesztivál jellegét, és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a szakmai előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre, azaz a konferencia jellegre, ezzel is erősítve a Budapest Music Expo szakmaiságát, stabil alapjait.

Milyen programokkal készül idén az INTERTON Group a kiállításra?

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel két programunkat is megismételjük. Az egyik a „Kérdezd a Punnany Massif Hangtechnikusát!”, melynek keretében Krokavecz Tamással, a zenekar hangtechnikusával értekezhetnek az érdeklődők és keverhetnek a Yamaha RIVAGE PM7 keverőpulton. A Luminex bemutatókat szintén újra megtartjuk, így az érdeklődők a gyakorlatban ismerkedhetnek meg a belga gyártó AV eszközeivel.

Miért érdemes ellátogatni az INTERTON Group standjára?

Azt gondolom, az újdonságok sora önmagáért beszél, ám ezenkívül is van ok bőven. Több eszközünk gyakorlatban is kipróbálható lesz a standon, a hostesseinkél különböző általunk szervezett ingyenes oktatásokra regisztrálhatnak az érdeklődők, illetve az ilyenkor elmaradhatatlan, mindkét fél számára hasznos szakmai párbeszédek is megfizethetetlen értékkel bírnak.

Várunk minden érdeklődőt a standunkon!
Bővebben a kiállításról: http://budapestmusicexpo.hu/


2018. szeptember 27. 12:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA