MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Azonnali kapcsolat: új XS WIRELESS DIGITAL tartalomgyártóknak

Készülj fel, sohasem volt még ennél könnyebb videofelvételeidhez vezeték nélkül hangot rögzíteni: az audio specialista Sennheiser a NAMM kiállításon bemutatta XS Wireless Digital vezeték nélküli sorozatát, amely egyszerű belépést ígér a vezeték nélküli hangrögzítés világába. A DSLR (tükörreflexes) gépekhez és videokamerákhoz tervezett XSW-D a vezeték nélküli hangrögzítést a világszerte engedélymentesen használható 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül teszi lehetővé. Válassz az előre összeállított négy rendszer közül vagy állítsd össze kedved szerint saját rendszered az egyes alkotóelemekből.

„Az XS Wireless Digital sorozat alakjában izgalmas belépő szintű digitális vezeték nélküli mikrofonokkal gazdagítjuk választékunkat” – mondta Tobias a Sennheiser vezető termékmenedzsere. „A sorozat ideális választás azon felhasználók számára, akik először használnak vezeték nélküli megoldást – akár egy gitárosról van szó, aki szabadon szeretne mozogni a színpadon vagy egy tartalomkészítőről, aki vezeték nélkül szeretne hangot rögzíteni videofelvételeihez.”

Válts egyszerűen vezeték nélkülire: az XSW-D mindig készen áll arra, hogy vezeték nélkül rögzíthess hangot videoeszközödre.

Videográfia és tartalomkészítés

Az XSW-D a mikrofon-bemeneten keresztül közvetlenül és megbízhatóan rögzíti a hangot a videokamerára. A vevőegység az XSW-D passzív vakupapucs (cold-shoe) adapteren keresztül és egy 3,5 mm-es spirálkábellel csatlakozik a kamerához, miközben az adóegység – a felhasználás jellegétől vagy az egyéni igényektől függően – egy kézimikrofonhoz vagy lavalier mikrofonhoz csatlakozik.

A videósok és tartalomkészítők a következő lehetőségek közül választhatnak: hordozható lavalier szett ME 2-II csíptetős mikrofonnal, hordozható interjú szett meglévő dinamikus mikrofonnal történő használathoz, hordozható alapszett meglévő lavalier mikrofonnal történő használathoz, valamint hordozható ENG szett, amely adóegységeket tartalmaz lavalier mikrofonhoz (tartozék ME 2-II) vagy meglévő dinamikus kézimikrofonhoz.

Az XSW-D a világszerte elérhető 2,4 GHz-es frekvenciaspektrumban működik, amellyel akár 75 m-es hatótávolság is áthidalható.

Egyszerű egyérintéses kezelés: a rendszer bekapcsolásához és a kapcsolatlétesítéshez csak nyomd meg a gombot mind az adó-, mind a vevőegységen, az esetleges némításhoz nyomd meg az egyik gombot, a rendszer kikapcsolásához pedig újra nyomd meg és tartsd lenyomva mindkét gombot.

A vevőegység a tartozék rögzítővel a kamera vakupapucsához… …míg az adóegység a dinamikus kézi mikrofonhoz vagy lavalier mikrofonhoz csatlakoztatható.

Válassz a klasszikus felhasználási módokhoz tervezett kényelmes csomagok közül, vagy állítsd össze saját rendszered az egyes alkotóelemekből.

Az adó- és a vevőegység egyetlen akkufeltöltéssel akár 5 órát is képes működni, az újratöltés pedig USB-n keresztül kényelmesen megoldható.

A rendszerek és az egyes alkotóelemek áttekintése

XSW-D hordozható lavalier szett:

tartalma: ME 2-II csíptetős mikrofon, adó- és vevőegység (mindkettő 3,5 mm-es mini-jack csatlakozóval), övcsipesz, passzív vakupapucs (cold-shoe) adapter, spirálkábel (3,5 mm-es mini-jack) és töltőkábel (USB-A –> USB-C)

XSW-D hordozható interjú szett:

tartalma: egy adóegység, amely egy dinamikus kézimikrofonra (XLR-3F csatlakozó) csatlakozik, egy vevőegység 3,5 mm-es mini-jack csatlakozóval, övcsipesz, passzív vakupapucs (cold-shoe) adapter, spirálkábel (3,5 mm-es mini-jack) és töltőkábel (USB-A –> USB-C)
Megjegyzés: a mikrofon nem tartozéka ennek a szettnek. Ennek megfelelően használhatod vele meglévő dinamikus mikrofonod vagy választhatsz a Sennheiser vezetékes dinamikus mikrofonjainak széles választékából.

Hordozható ENG szett

 
XSW-D hordozható ENG szett

tartalma: ME 2-II csíptetős mikrofon, kétféle adóegység (XLR-3F a dinamikus kézimikrofonokhoz és 3,5 mm-es mini-jack a csíptetős mikrofonokhoz), egy vevőegység 3,5 mm-es mini-jack csatlakozóval, övcsipesz, passzív vakupapucs (cold-shoe) adapter, spirálkábel (3,5 mm-es mini-jack) és töltőkábel (USB-A –> USB-C) Ennek a szettnek sem tartozéka a dinamikus mikrofon, válaszd ki kedvenc modelled a Sennheiser széles választékából.

XSW-D hordozható alapszett

tartalma: egy adó- és egy vevőegység (mindkettő 3,5 mm-es mini-jack csatlakozóval), övcsipesz, passzív vakupapucs (cold-shoe) adapter, spirálkábel (3,5 mm-es mini-jack) és töltőkábel (USB-A –> USB-C) Használhatod vele meglévő lavalier mikrofonod vagy válaszd ki kedvenc modelled a Sennheiser választékából.
 
Arra is lehetőséged van, hogy saját vezeték nélküli rendszert állíts össze ezeknek az XSW-D alkotóelemeknek és kiegészítőknek a kombinálásával:

Az XSW-D műszaki jellemzői

Frekvencia tartomány: 2 000–2 483,5 MHz
Átviteli teljesítmény (EIRP): max. 10 mW
Moduláció: GFSK idődiverzitással (TDMA)
Kodek: aptX® Live
Audio frekvenciamenet: XLR/3,5 mm-es jack: 80–18 000 Hz; 6,3 mm-es jack: 10–18 000 Hz
Audio kimenet: max. 12 dBU
Jel-zaj viszony: ≥106 dB
THD: <0,1%
Audio latenciaidő: <4 ms
Akkucsomag: Li-Ion, 3,7 V-os névleges feszültség, 850 mAh-es elemkapacikás
Üzemidő: max. 5 óra
Töltési idő: jellemzően 3 óra
USB-C töltő interfész bemeneti feszültsége: jellemzően 5,0 V
Töltési hőmérséklet: 0 °C–60 °C

Méretek:
XSW-D XLR FEMALE TX: kb. 102 x 24 x 28 mm
XSW-D MINI JACK TX: kb. 86 x 24 x 28 mm
XSW-D INSTRUMENT TX: kb. 122 x 24 x 28 mm
XSW-D XLR MALE RX: kb. 109 x 24 x 28 mm
XSW-D MINI JACK RX: kb. 86 x 24 x 28 mm
XSW-D INSTRUMENT RX: kb. 122 x 24 x 28 mm
XSW-D PEDALBOARD RX: kb. 130 x 82 x 51 mm

Kapcsolódó bejegyzések


2019. április 13. 03:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA