MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Azok a régi csibészek - extra!

Vissza a hatvanas-hetvenes évekbe! Folytatódik a Hangfoglaló Program múltidéző sorozata. 2019. április 23-án Lévai Balázs vendége idősebb és ifjabb Novai Gábor lesznek a Magyar Rockhírességek Csarnokában!

Az Azok a régi csibészek programsorozat a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának keretében indult útjára, hogy aztán rövid idő alatt meghódítsa a könnyűzene-történeti visszaemlékezésekre fogékony közönség szívét.
A sorozat célja, hogy első kézből közvetítsen ismereteket a hazai pop-rock legendáriumáról, a zeneiparról és az ifjúsági kultúráról.

Ezúttal azonban nemcsak a múltról, hanem a jelenről is szó esik, hiszen a beszélgetésre Lévai Balázs házigazda vendégei Novai Gábor és fia, Ifj. Novai Gábor lesznek.

Novai Gábor együtt alapította a Generál zenekart Karácsony Jánossal, aztán a Hungaria oszlopos tagja, s Fenyő Miklós mellett legfontosabb dalszerzője lett. Később a Dolly Rollban zenélt, producerkedett, az utóbbi időben a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarban játszik.

Ifj. Novai Gábor szintén zenész, a MÖRK billentyűse.A magát stand-up dzsessz & filozofikus pop formációként definiáló Mörk zenekar pályafutása 2015-ben kezdődött és a pop-rock, a soul és a funk gyökereiből építkezik, stílusukat nehéz lenne egy műfajba besorolni.

A beszélgetésen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az rsvp@hangfoglalo.hu címen lehet.
A program Facebook eseménye elérhető ITT.


2019. április 14. 16:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA