MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ ÚJ, NAGYTELJESÍTMÉNYŰ KS118 MÉLYSUGÁRZÓVAL BŐVÜL A QSC KS SZÉRIA

A KS széria harmadik tagja lenyűgözően nagy teljesítményt nyújt az alacsony frekvenciák hangosításának terén, amely kiválóan illeszkedik a mobil produkciókhoz, a klubokhoz és egyéb alkalmazásokhoz. A népszerű és elismert KW181 után a QSC örömmel mutatja be a KS118 típust, a KS család legújabb tagját. Robusztus kialakítással, legendás QSC teljesítményerősítővel és sokoldalú DSP funkciókkal a KS118 tökéletes választás a mobil alkalmazásokhoz, AV és rental cégek számára és olyan helyszíneknek, ahol nagy és határozott mélyfrekvenciás teljesítményre van szükség.

A nagy kitérésű, 18”-os „frontos” sugárzóval, amelyet 3600 Wattos D-osztályú erősítő táplál a KS118 nagy hangnyomásszintet biztosít, nagyon alacsony frekvenciájú dinamikus és zenei hangvisszaadással. A beépített DSP optimalizálja a teljesítményt és megvédi a rendszert, miközben olyan fejlett megoldásokat is biztosít, mint két kabinet kardioid üzemű elrendezése, így maximalizálva az alacsony frekvenciás teljesítményt elöl, miközben minimalizálja a nem kívánatos hangenergiákat a rendszer oldalánál és hátuljánál. A DEEP™ funkció további mélyfrekvenciás bővítést és nagyobb driver kitérést biztosít.

Könnyen szállítható, masszív, elegáns, prémium minőségű nyír káva, kényelmes alumínium fogantyúkkal és négy alacsony zajú kerékkel szerelve. Az M20-as menettel ellátott aljzat lehetővé teszi 35mm-es hangsugárzó tartórúd rögzítését, melyre K.2 és egyéb szélessávú hangsugárzó helyezhető.

„A KS118 bevezetésével a QSC példátlan lehetőséget kínál a felhasználók számára a hangrendszerükhöz legmegfelelőbb mélyfrekvenciás társ kiválasztásában,” – mondta Chris Brouelette, a hordozható hangsugárzók termékmenedzsere. „Az ultra-kompakt KS112-től kezdve az önmagában kardioid KS212C-n keresztül az új, nagyon-nagyteljesítményű KS118-ig a mélysugárzók széles választéka kiváló megoldásokat kínál az AV szakemberek és rajongók számára.”

„A kis helyigényű és könnyen telepíthető KS112 nagyon értékes, ha extrán szűk helyre kell telepíteni, de szükség van a mélyfrekvenciás erősítésre. Más helyzetekben, ahol nem kívánatos a túlzott hangnyomás, a KS212C kardioid lesugárzása rendkívül hasznos lehet. Ezeken felül a KS118 megfelel a mai, dinamikus, nagy energiájú basszus tartomány reprodukciós követelményeinek.

A KS széria minden mélysugárzója kiemelkedő teljesítményt, rugalmasságot, hordozhatóságot és hosszútávú megbízhatóságot kínál, melyet termékregisztráció esetén a QSC globális 6 éves termékgarancia is támogat.

Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC termékeit Magyarországon.



 

2019. október 1. 18:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA