MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az új IE 800 S optimalizált hangzásképet és megújult megjelenést kínál

Az audio specialista Sennheiser ismét újraértelmezi a kompakt, hordozható audiofil hangzást – a forradalmi IE 800 hallójáratba dugható fülhallgató új generációjával. Az IE 800 S – egy modern klasszikus tökéletesítésének eredményeként – még kiválóbb akusztikai jellemzőkkel bír, ragyogó magastartományt és részletgazdag basszushangzást kínálva. Az elsőosztályú kényelemről Comply™ memóriahab füldugók gondoskodnak, míg a szélesebb kábelválaszték még a legmagasabb elvárásokat támasztó audiofilek igényeit is kielégíti. A Németországban tervezett és gyártott, új IE 800 S modern, matt fekete bevonatának köszönhetően megújult külsőt is kapott.

„A hangzás jövőjének alakítása iránti vágy vezérel minket, így eltökélten feszegetjük a határokat” – magyarázza Manuel Ricke, a Sennheiser audiofil részlegének termékmenedzsere. „Az eredeti IE 800 alakjában – egy valóban audiofil minőségű fülhallgató megalkotásával – új mércét állítottunk. Most az új IE 800 S modellel még tovább tökéletesítjük az eredeti elgondolást.”
 
Az új hallójáratba dugható fülhallgató tiszta és kompromisszumoktól mentes hifi hangzásélményt biztosít, amely bárhol élvezhető. A Sennheiser speciális Extra Wide Band (XWB) hangszóróinak továbbfejlesztett változatával új mércét állít a hallójáratba dugható fülhallgatók által biztosítható torzításmentes hangzás terén. A saját fejlesztésű 7 mm-es jelátalakítók kivételesen részletgazdag, valósághű hangzásképről gondoskodnak, ragyogó magastartománnyal és precíz, tökéletesített basszushangzással.

Az új modell a Sennheiser szabadalmaztatott kétkamrás csillapítását (D2CA) alkalmazza, amely képes kiküszöbölni az ún. „maszkhatást” (masking effect). Ez az akusztikai jelenség abból adódik, hogy az emberi fül képtelen érzékelni a hang alacsony hangerejű frekvenciaelemeit, ha ugyanakkor az alacsonyabb frekvencia-tartományban hangosabb hangok is előfordulnak. A hangelnyelő rendszer a rezonancia keltette energia elnyelésével kiküszöböli a nemkívánatos csúcsokat és így a zene legapróbb részletei is hallhatóvá válnak.

Az IE 800 S – egy modern klasszikus tökéletesítésének eredményeként – még kiválóbb akusztikai jellemzőkkel bír, ragyogó magastartományt, részletgazdag basszushangzást, valamint megújult külsőt kínálva.

Szélesebb kábelválaszték
Az új IE 800 S a normál 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelt kábelen túl 4,4 mm-es Pentaconn és 2,5 mm-es szimmetrikus csatlakozókkal szerelt kábelekkel is rendelkezik, hogy még könnyebben hozhasd ki a lehető legtöbbet audio eszközödből. 

Az IE 800 S szélesebb kábelválasztékkal kerül forgalomba, ami még inkább megkönnyíti, hogy a lehető legjobb hangzást hozd ki audio eszközödből.

Modern megjelenés és első osztályú kényelem
A Németországban tervezett és gyártott, új IE 800 S megújult külsőt kapott, elegáns, modern, matt fekete bevonattal és prémium minőségű, karcolásálló kerámiaburkolattal. A tisztítás megkönnyítése érdekében a fülhallgatót kettős fém védőhálóval látták el – egy a fülpárnában, egy pedig a kónuszban kapott helyet.
 
Az IE 800 S a finomítások eredményeként első osztályú kényelmet is kínál, ami az ergonomikus kialakítású Comply™ memóriahab füldugóknak köszönhető. A füldugók a hallójáratban személyre szabott illeszkedésről gondoskodnak, ami kitűnő kényelmet biztosít és optimalizálja a környező zaj csillapítását. Ezáltal a hallgató a zene minden apró mozzanatát élvezheti – még zajos környezetben is. Az új IE 800 S, amely egy igazán hordozható audiofil megoldás, a szállítás közbeni egyszerű tárolás érdekében egy bőrtokkal kerül forgalomba.
 
Az IE 800 S novembertől kapható, 999 euró ajánlott fogyasztói áron. 

2017. december 24. 09:06

Minden jog fenntartva. 2018 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA