MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ EUROTRUSS BLK-31 SAROKELEM KREATÍV FELHASZNÁLÁSA AZ AMF FESZTIVÁLON

Az Eurotruss idén mutatta be a BLK-31 sarokelemet, amely kicsi, könnyű, strapabíró és rengeteg szituációban felhasználható. A BLK-31 számtalan lehetőséget biztosít, sarokelemek, szimpla csövek, truss-ok és csatlakozók összekapcsolására.

A BLK-31 lehetővé teszi 2,3,4,5 és 6 elem csomópontjának létrehozását FD/HD31 szimpla csőelemmel. A különböző elemek, mint például a „BLK-SCON-ST”, vagy a „BOB” csavarral rögzíthetők a sarokelemhez. Így felhasználásával bármilyen 90 fokos szög kivitelezhető. Ez teszi tökéletessé, könnyen használhatóvá, kreatívvá és költséghatékonnyá.

Az Amsterdam Dance Event alatt a Johan Cruijff Arenaban került megrendezésre az AMF fesztivál egy masszív színpaddizájnnal, amely kitűnő példát szolgáltat a BLK-31 sarokelem felhasználására.

A négyzet alapú színpadot a TWOFIFTYK és André Beekmans (Art of Light) tervezték különleges mátrixokkal, amelyek Amszterdam híres tripla x-ét formálták. A négyzet/kereszt alakú színpad dizájn az Eurotruss FD34-en alapul, egyszerű csövekkel és hatalmas mennyiségű BLK-31 sarokelemmel, amelyet a holland székhelyű kölcsönzőcég a Rent-All biztosított.

A képek alapján látható, hogy ez nem egy kis egyszerű szerelési munka volt.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
https://www.eurotruss.com/blk-31-corner-block/


 

Eurotruss
A holland vállalat 1993-ban kezdte az alumínium truss-rendszerek gyártását. Mára az Eurotruss egyike az iparág vezető gyártóinak, alumínium rendszereit és kiegészítőit világszerte alkalmazzák. Az Eurotruss eszközei a koncert- és színpadtechnikában professzionális megoldásokat garantálnak.

Gyártmányai között vannak truss rendszerek, tornyok, fedések, emelő rendszerek, színpadelemek és az ezekhez szükséges színpadi kiegészítők. 

Az Eurotruss egyedi igények szerint kialakított rendszerek tervezésével és megvalósításával is foglalkozik, így minden megrendelő megtalálhatja a számára megfelelő megoldást, akár fedésre, akár alumíniumrendszerre van szüksége. 

Az Eurotruss kizárólagos magyarországi képviseletét, termékeinek forgalmazását és az azokkal kapcsolatos szaktanácsadást 2009 óta végzi Magyarországon az INTERTON Group.
https://www.eurotruss.com/


 

 

2018. március 9. 09:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA