MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az Akai Professional világraszóló újdonságai

Büszkén jelentjük be a világ vezető zenei producer és előadói eszközeinek gyártója, az Akai Professional világraszóló újdonságait. Minden MPC-ből, amelyet korábbi forgalomba hozott, tanult valamit az Akai Pro. A fejlesztések eredményeképp született meg az MPC X és az MPC Live, amelyek a széria új zászlóshajói lesznek.

Az MPC X újraértelmezi a zenekészítő eszközök határait

„Az MPC X megalkotásakor az volt a koncepciónk, hogy megőrizzük a klasszikus MPC érzést és munkafolyamatokat, amelyeket szeretnek a felhasználók” – mondta Dan Gill, az Akai Pro termékfejlesztője. „De ezzel nem elégedhettünk meg, ezért hozzáadtuk a legjobb dolgokat, amelyeket a mai modern érintőképernyős interfészek nyújtani tudnak. Amit így kaptunk, az a valaha megtapasztalt legerősebb MPC termék.”

Az MPC Live felvillanyozza a stúdiókat és a színpadokat

„Az MPC Live fordulópont a mobil zenészek, élőben fellépő előadók és DJ-k számára. Valóban óriási előrelépést jelent a maga termék-kategórájában’ – szögezte le Dan Gill. Az Akai Pro termékspecialistája azt is hozzátette: „A Live az eddigi fejlesztések közül a legerőteljesebb MPC, és ez még hordozható is, vagyis bárhol használható.”
Az MPC Live várhatóan februárban, az MPC X pedig áprilisban érkezik Magyarországra a gyártó jelenlegi előrejelzése alapján.

A jelenleg publikálásra minimálisan ajánlott bruttó fogyasztói árak:
MPC Live: 327.999 Ft
MPC X: 589.999 Ft
Légy részese Te is az MPC 2017-es fejlődésének!

Üdvözlettel... Akai Professional


2017. január 17. 19:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA