MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az Adam Audio bemutatja az új „S” szériát!

Az Adam Audio büszkén mutatja be a legújabb „S” szériáját, amely méltó örököse lesz az „SX” szériának. Az új sorozat nearfield, midfield, és main stúdió monitorjai tökéletes szolgálatot tesznek majd minden zenész, producer, hangmérnök, vagy pusztán a magas színvonalú zenehallgatás rajongói számára. 

Hogyan is született meg az Adam Audio „S” széria? Természetesen kellett hozzá egy hatalmas adag tapasztalat, elhivatottság és szaktudás, amelyet a legújabb mérnöki megoldásokkal ötvöztek.

Modern alapanyagokból készült, továbbfejlesztett DSP-vel, a harmadik generációs „S” sorozat egyszerűen lenyűgözően tiszta hangot, alacsony torzítást produkál. Új mélynyomót és középsugárzót kapott „S” szériában most debütál először az új magas sugárzó is, amely még pontosabb hangképet ad az „AX” széria rendszereinél.

Úttörő innovációk

Az „S” széria öt modellből áll. Az S2V, az S3H, S3V, valamint az S5V és S5H-ból. A fejlesztések eredményeképpen sikerült az „SX” sorozatnál jóval magasabb hatékonyságot produkálni, hiszen a DSP fejlesztése mellett a magassugárzó egy kúpot is kapott, ami által jelentősen csökken a torzítás esélye.

„S” sorozat: lenyűgöző tisztaság, alacsony torzítás.

Az Adam Audio új menedzsmenjte teljesen újragondolta, s majd újra is teremtette a vállalat majdnem minden aspektusát. A fejlesztőcsapat zárt ajtók mögött, teljes titokban dolgozott, hogy létrehozza az új „S” sorozatot – mondta David Angress, az Adam Audio elnöke.
„ A legmodernebb megoldásokat, és anyagtechnológiát, valamint a fejlett DSP-t alkalmaztuk az új S sorozat megteremtéséhez.„

Technikai fejlesztések:

Az „S” sorozat tervezése során az eddig tapasztaltak felhasználásával fejlesztették tovább a magassugárzót is, amely egy tömör alumínium tömbből kapott hangterelőt. Ennek eredményeképpen az „S” széria biztosabb hang leképzést produkál, mint valaha.
Az „S” széria egyedileg tervezett „ELE” basszus membránt kapott, amit a rezonancia csökkentésére és a torzítás megszüntetésére fejlesztettek ki. Az emberi tervezés és a legújabb számítógépes modellező technika kombinációjával az új sorozat rendkívül pontos reprodukációt biztosít.

Az egyedi DSP motor tökéletes „crossover-t” valósít meg az optimális frekvencia válaszhoz, valamint a maximális dinamika tartományhoz.

Az új DCH középsugárzó membránja úttörő a a hybrid kupola/kúp design-ban, amely mindkét membrán előnyeivel rendelkezik, ezáltal minimálisra csökkentve a részleges rezonanciák kialakulását.

Az „S” sorozat házai rendkívül vastag, nehéz anyagból készültek, éleik lekerekítettek, ezáltal is csökken a nemkívánatos rezgésérzékenység.

Természetesen hamarosan szakmai tesztekkel jelentkezünk, így érdemes figyelemmel kísérni az http://www.adam-audio.hu/-t, valamint az adamaudioklub-ot a Facebookon! 


2017. október 24. 17:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA