MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Amerikai márkával bővül az Audmax portfóliója!

A Williams Sound több mint 40 éve van jelen az Amerikai Egyesült Államokban. A cég fő profilja kezdetben az indukciós akadálymentesítés – azaz a hallássérült emberek számára gyártott indukciós hurkok és jelerősítők – köré épült. Az elmúlt évtizedben a Williams Sound azonban sokrétű termékportfóliót alakított ki, melyben megtalálhatóak:

2017 áprilisától az Audmax Kft. forgalmazza a Williams Sound termékeit Magyarországon. Partnereink számára ingyenesen hozzáférhető a márkához kapcsolódó, TechBlue design-csapat szolgáltatása, akik vezetéknélküli kommunikációs rendszerek gazdaságos megtervezését és minimális eszközigényének kidolgozását vállalják.

A Williams Sound megoldásai között talán az egyik legizgalmasabb a Hearing Hotspot, ami valós idejű hangátvitelt tesz lehetővé méghozzá Wi-Fi hálózaton keresztül. Minden Hotspothoz egy applikáció is tartozik, amin a tulajdonosa 32 sávon műsort szolgáltathat és reklámokat helyezhet el. Az alkalmazás ezen felül IP cím alapján méri a látogatók szokásait; mint a látogatások számossága és gyakorisága. Ezen adatok alapján tud az applikáció egyedi ajánlatokat felkínálni a helyi Hearing Hotspothoz csatlakozó felhasználóknak.

Magyarországon szintén kevésbé gyakori (és ismert) az indukciós akadálymentesítő rendszerek használata, ami a hallókészülékkel rendelkezők számára óriási előnyekkel jár. A működés alapját a -leggyakrabban a padlóban vagy a falakban – beépített indukciós huzalok adják. Ezek erősítik fel a Williams Sound adó-készülékéből érkező jelet. A hallókészülékkel rendelkező hallgatóság pedig a „T” állásra kapcsolva élvezheti az adóállomásba bejövő audió jelet, méghozzá kiváló kiváló minőségben.

Mindezeken felül még rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik az amerikai gyártó termékeiben, amiről bővebben 2017 május 20-án, a Hangfesztiválon tájékozódhatnak az idelátogatók. 

Ha többet szeretne tudni erről a jövőbe mutató technológiáról és a Williams Sound termékeiről, akkor keresse bátran kollégánkat:
Kányási István: +36704309701 vagy kanyasi.istvan@audmax.hu

Unger Gergő


2017. május 17. 14:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA