MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AKG DMS100 és DMS300 – Új digitális vezeték nélküli rendszerek!

A Harman Professional Solutions csoportba tartozó AKG a 2019-es NAMM Show keretein belül mutatta be két új professzionális vezeték nélküli mikrofonrendszerét a DMS100 és DMS300 rendszereket.

Az AKG DMS digitális rendszerek a 2,4 GHz-es sávban működnek, és az évtizedek óta ismert jellegzetes AKG hangminőséget nyújtják; letisztult stúdió minőségű hang, továbbfejlesztett biztonsági extrákkal, megnövelt akku élettartammal és minden eddiginél egyszerűbb kezelhetőséggel. A 8 csatornáig bővíthető DMS300 és a 4 csatornás kapacitású DMS100 két különböző konfigurációban kapható: kéziadós AKG mikrofonfejjel, illetve zsebadós szett mini XLR csatlakozóval. A digitális rendszer 24bit/48kHz-es tömörítetlen audió kódolással és ultra alacsony latency-vel dolgozik. A komponensek között 256 bites AES titkosítással áramlik az információ, így maximális biztonságot nyújt minden énekesnek, zenésznek vagy előadónak.

„Az új AKG DMS professzionális digitális mikrofonrendszerek több mint 70 év mérnöki tapasztalatával készültek, és egyedülálló hanghűséget, biztonságot és teljesítményt nyújtanak.” – mondta Christopher Palmer, a Harman Professional Solutions mikrofonokért felelős termékmenedzsere. „Az ikonikus AKG hangzás mellett rendkívül egyszerű kezelőfelülettel jelentik az ideális választást zenészeknek, kisebb és közepes méretű vállalati rendezvények, templomi- és fitnesz termi alkalmazások hangosításához, iskolai előadásokhoz, illetve bárki másnak, aki stúdió minőségű felszerelést keres és teljesen szabadon szeretne a színpadon mozogni.”

A DMS rendszerek teljesen új fejlesztésű termékek, az intuitív működési elv része az egyetlen gombbal történő párosítás, illetve a színkód beállítás lehetősége a könnyű azonosítás végett. Az adaptív csatorna választási algoritmus automatikusan működik, nincs szükség szabad wifi csatornák manuális keresgetésére, az eszköz mindig megkeresi a szabadon elérhető csatornákat. Ezen felül a DMS300 egy nagyfelbontású előlapi LCD kijelzővel is rendelkezik, melyen keresztül a beállítás, monitorozás és vezérlés is sokkal egyszerűbb. Egyidejűleg maximum 4 csatorna DMS100, és 8 csatorna DMS300 szinkronizálható és használható egyszerre.

A DMS kéziadók autentikus AKG mikrofonkapszulát és akusztikus tudományt hordoznak magukban, és a zsebadókkal kiegészítve, 24 bit mélységű, 48kHz felbontású lineáris átvitelre képesek. A zsebadó hangszerkész és headset kész, tehát közvetlenül hangszer vagy mini XLR csatlakozós mikrofon is csatlakoztatható.

A DMS rendszerek a 2,4 GHz-es wifi sávban működnek, egy globálisan licenszdíj-mentes környezetben, elkerülve a tradicionális analóg rendszerek interferencia lehetőségeit. A beépített továbbfejlesztett 256 bites AES titkosítás minden adatot és kommunikációt privátban tart, így ezek a rendszerek akár bizalmas vállalati, vagy kormányzati környezetben is használhatók.


2019. január 30. 07:03

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA