MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Akai Pro MPK Road 88

Az újdonságok sorát az Akai Pro MPK Road 88 billentyűs kontroller folytatja: a gyártó exkluzív, "Model-A" kalapács-mechanikájával és aftertouch funkcióval felszerelt modell prémium játékérzetet biztosít szinte bármilyen zenei stílusban.

Az igazán profi billentyűs művészek tudják: a játékérzet a legfontosabb. Ez tulajdonság különbözteti meg az igazán nagyszerű hangszert az átlagostól. Az Akai Pro, - a billentyűs készülékek elismert és meghatározó innovátora - két évig tartó kutatás és mérnöki munka során alkotta meg a "Model-A" mechanikát. Az eredmény természetes és reszponzív játékélmény, amely messze túlmutat az árkategóriáján.

A készülékben helyet kapott egy előadás-központú, alacsony válaszidejű hangkártya is, amelynek segítségével maradéktalanul kihasználhatjuk virtuális hangszereink lehetőségeit. A 4 kimeneten keresztül könnyedén továbbíthatjuk a jelünket keverő, vagy aktív hangsugárzó felé. 

Az MPK Road 88 egyik legfontosabb részét képezi az AIR Music Techology által fémjelzett népszerű billetyűs virtuális hangszerpark: a DB-33 (elektronikus orgona), a Velvet (vintage elektromechanikus zongorák) és a Mini Grand (zongora), amelynek magával ragadó hangjáról mindenkinek érdemes meggyőződnie.

Az MPK Road 88 teljes körű csatlakozási lehetőségeket kínál: két expression-, egy sustain pedál bemenet és 5-tűs MIDI ki/be csatlakozó jól jöhet a különféle szituációk során. A billentyű hordozására szolgáló gyári keménytok a kényelem mellett a biztonságos szállítást is garantálja valamint az üzembe helyezést is nagyban megkönnyíti.

Az MPK Road 88 tavasszal érkezett a hazai Akai Pro szaküzletek x-állványaira!


2019. augusztus 26. 17:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA