MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A VIII. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK: STADIONHANGOSÍTÁS AKKOR ÉS MOST

2019. november 13-14-én kerül megrendezésre a VIII. INTERTON Egyetem a Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.). A rendezvényen többek között „Stadionhangosítás akkor és most” címmel láthatnak előadást az érdeklődők, Dr. Balogh Géza és ifj. Balogh Géza előadásában.

Talán kevesen tudják, de az 1980-as Moszkvai Olimpia hangosításának tervezését és kivitelezését egy magyar vállalat, a BEAG végezte. Az akusztikai berendezés tervezés az Interton Kft. alapítójának, Dr. Balogh Gézának a vezényletével zajlott. Most, 39 évvel később az INTERTON Group a Puskás Ferenc Stadion hangrendszerének tervezésén túl a kivitelezésen dolgozik. Milyen eszközökkel hangosítottunk stadiont akkor és milyenekkel most? Milyen követelményeknek kellett megfelelni akkor és milyeneknek most? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk az előadáson.


A „Stadionhangosítás akkor és most” rendkívül érdekes előadásnak ígérkezik, - nem csak hangtechnikusok számára, - hiszen az ember nem mindennap tekinthet be a kulisszák mögé ilyen nagy volumenű eseményekkel és létesítményekkel kapcsolatban. Külön pikantériája a dolognak, hogy az előadás után néhány órával kerül sor a Puskás Ferenc Stadion nyitómérkőzésére.


Az előadás „akkor” részét (Moszkvai Olimpia – Luzsnyiki Stadion) Dr. Balogh Géza, a „most” részt (Puskás Ferenc Stadion) Ifj. Balogh Géza tartja.


Az INTERTON Egyetem rendezvényen további hang-, fény és vizuáltechnikai előadásokkal várjuk az érdeklődőket. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Az előadások listája az alábbi linkre kattintva érhető el:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2019/eloadasok-2019


 

2019. augusztus 15. 15:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA