MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A VIII. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK: HANGVERSENYTERMEK ÉS OPERAHÁZAK AKKOR ÉS MOST

2019. november 13-14-én kerül megrendezésre a VIII. INTERTON Egyetem a Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.). A rendezvényen többek között „Hangversenytermek és operaházak akkor és most” címmel tart előadást Dr. Huszty Csaba, az ENTEL Kft. képviseletében.

Hangversenytermeket a XVIII. századtól, operaházakat a XVII. századtól kezdve építenek napjainkig. A modern teremakusztika tudománya együtt fejlődött az új létesítményekkel. Miközben egyre újabb számítási és mérési eljárások látnak napvilágot, a történelmi termek akusztikáját is folyamatosan vizsgálják a szakemberek. Milyen műszaki megoldások és tervezési módszerek álltak rendelkezésre akkor és most? Változik-e idővel egy hangversenyterem vagy operaház akusztikája, ha nem építik át? Hogyan érdemes és lehetséges megváltoztatni egy történelmi helyszín akusztikáját a kor kívánalmai szerint? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat az előadás során Dr. Huszty Csaba és az ENTEL segítségével, akik több releváns projekten is dolgoznak akusztikai tervezőként.

Az INTERTON Egyetem rendezvényen további hang-, fény és vizuáltechnikai előadásokkal várjuk az érdeklődőket. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

További információ a rendezvényről:
http://intertongroup.com/interton-egyetem

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az intertonegyetem@intertongroup.com  e-mail címre.


2019. szeptember 6. 14:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA