MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A vezeték nélküli mikrofonok kezelésének új dimenziója

Tökéletesített digitális munkafolyamatok a Sennheiser Control Cockpit 2.0.0 használatával.

A Sennheiser Control Cockpit 2.0.0-ás verziójának megjelenésével ez a széles körben kedvelt szoftver egy olyan rugalmas, IT-alapú eszközzé fejlődött, amely optimalizált munkafolyamatokat kínál és a vezeték nélküli mikrofonok kényelmes kezelését teszi lehetővé a professzionális felhasználók számára. A Sennheiser SpeechLine Digital Wireless sorozatának mikrofonjain túl, ez a legújabb verzió most az evolution wireless G4 mikrofonrendszereket is támogatja és visszafelé is kompatibilis a G3 sorozattal. A 2.0.0 ezenkívül jelszavas védelmet, továbbfejlesztett akkukezelési lehetőségeket (pl. értesítési profilok), valamint egy a használhatóság jegyében teljesen megújult felhasználói kezelőfelületet kínál. Az ingyenes szoftver már letölthető a Sennheiser weboldaláról.

„Azáltal, hogy lehetővé teszi mind a SpeechLine Digital Wireless, mind az evolution wireless G3 és G4 mikrofonok kezelését és monitorozását, a Sennheiser Control Cockpit 2.0.0 univerzális eszközként szolgál az üzleti, vállalati és oktatási felhasználású rendszerekhez” – mondta Kai Tossing, a Sennheiser üzleti kommunikációs részlegének portfolió menedzsere.

A Sennheiser Control Cockpit segítségével a cégen vagy a kampuszon belül használt összes vezeték nélküli mikrofon egy pillanat alatt elérhető – akár útközben, az IT pultról vagy a vezérlőszobából.

Hatékony digitális munkafolyamatok az idő- és energiaráfordítás megtakarítása jegyében

Az AV és IT szakemberekkel karöltve kifejlesztett Sennheiser Control Cockpit szoftvert azzal a céllal tervezték, hogy jelentős mértékben megkönnyítsék a vállalatok és oktatási intézmények rendszereiben használt vezeték nélküli mikrofonokkal kapcsolatos mindennapi rutinfeladatok és munkafolyamatok elvégzését.

A Sennheiser Control Cockpit szoftver által biztosított digitális munkafolyamatoknak köszönhetően a „járkálással egybekötött mikrofonkezelés” már a múlté.

A Sennheiser Control Cockpit segítségével például az olyan unalmas és fárasztó feladatokkal, mint az egyes mikrofonok akkutöltöttségi szintjének egyenkénti ellenőrzése többé nem kell foglalkozni. Az IT és AV munkatársaknak – ahelyett, hogy egyenként végig kéne járniuk a helyiségeket a mikrofonok akkutöltöttségi szintjének ellenőrzéséhez – elegendő megnyitniuk a Sennheiser Control Cockpit vezérlőpultját, majd rászűrniük az alacsony akkutöltöttségi szinttel rendelkező eszközökre – vagy okostelefonjukon is láthatják, ha alacsony akkutöltöttségi szintről szóló értesítés érkezik. Az újratöltéssel pedig megbízhatják azokat a kollégákat, akik éppen a kérdéses helyiségek közelében tartózkodnak vagy akik egy nagyobb létesítmény (pl. kampusz) adott részéért felelősek. Ehhez több értesítési profil is egyszerűen konfigurálható.

A Sennheiser Control Cockpit szoftverrel a támogatás is egyszerűbb

A Sennheiser Control Cockpit abban is segíti az IT és AV munkatársakat, hogy beazonosítsák azokat a lehetséges problémákat, melyekkel a végfelhasználók találkozhatnak. A munkatársak a szoftveren keresztül felügyelhetik és távvezérelhetik az egyes mikrofonokat, valamint ellenőrizhetik, hogy az eszközök össze vannak-e kapcsolva vagy például nem nyomta-e meg valaki véletlenül a némítás kapcsolót.

Az IT és AV munkatársak a részletes információkat kínáló Monitoring nézet segítségével probléma esetén támogatást tudnak nyújtani a végfelhasználók részére.

Kapcsolódó bejegyzések


2019. január 11. 15:23

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA