MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A V-MODA BEMUTATJA...

A ‘CROSSFADE 2’ VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓT. Újgenerációs fejhallgató, amely vezetékkel vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül is használható, új színekkel és CliqFold mechanizmussal.

A világ legjobb hi-fi audió készülékeit gyártó, díjnyertes V-MODA cég büszkén mutatja be vezeték nélküli Crossfade 2 fejhallgatóját. A V-MODA eredeti Crossfade M-100 és vezeték nélküli fejhallgatóinak sikerére alapozva, az új modell még magasabbra teszi a mércét. A Hi-Res Auió minősítésű Crossfade 2 Wireless lenyűgöző hangminősége, nagyobb fülpárnákkal, új színekkel hosszabb elem élettartammal egészül ki, és természetesen az ikonikus CliqFold™ konstrukcióval.

“A V-MODA Crossfade fejhallgatók a sokoldalúság etalonjai” -mondja Val Kolton a V-MODA vezérigazgatója. “Ha az ember egyszer megtalálja a számára tökéletes fejhallgatót, minden helyzetben ragaszkodni fog hozzá. Legyen szó kifinomult zenerajongóról, zeneszerzőről, DJ-ről, videó játék fanatikusról vagy filmkedvelőről, a Crossfade 2 Wireless mindenhol megállja a helyét. Mindegy, mihez csatlakoztatjuk - a hangzás önmagáért beszél”.

A V-MODA hangminőség új magaslatai Hi-Res Audio tanúsítvánnyal

A  vadonatúj, 50mm-es Dual-Diaphragm sugárzók nagyfelbontású CCAW tekercseit Japánban gyártják. A Crossfade 2 megkapta a Hi-Res Audio tanúsítványt a Japan Audio Society (JAS) által, kábeles csatlakoztatásra vonatkoztatva. A kibővített frekvencia tartománynak (5Hz to 40kHz) köszönhetően mostantól bármilyen lossless zenei szolgáltatáshoz vagy 24bit/96kHz-en működő lejátszóhoz nyugodtan csatlakoztatható a fejhallgató, hiszen a nagyobb dinamika tartományt is képes visszaadni,  még precízebb magas-frekvencia definiáltsággal.

A kompromisszumoktól mentes minőség annyit jelent, hogy ez a fejhallgató is hű maradt a díjnyertes Crossfade hangzáshoz kábelen keresztül vagy kábel nélkül egyaránt. A Crossfade 2 Wireless egyszerűen párosítható egy Bluetooth® készülékkel és akár 10 métert is áthidal a vezeték nélküli kommunikáció.

A Rose Gold modell Qualcomm aptX audió kodekkel rendelkezik, amely Bluetooth kapcsolaton keresztül is CD hangminőséget garantál, ami jelenleg a vezeték nélkül zenehallgatás csúcsa. Kattints ide és nézd meg, hogy notebook-od milyen kodeket használ a Bluetooth audió jelátvitelhez.

Az utazók álma: CliqFold kivitel Exoskeleton keménytokban

A Crossfade 2 Wireless-t utazásra tervezték. Az innovatív és szabadalmaztatott  CliqFold kontrukciónak köszönhetően az összecsukást követően a fejhallgató egy rendkívül kisméretű, de nagyszilárdságú tokban szállítható biztonságosan. Vadonatúj szellőzők (V-PORT™) megfelelő légáramlást biztosítanak, így a fejhallgató könnyen kiszellőzik egy hosszú koncert vagy edzés után, a tokban pedig elegendő hely van egy töltő, audió kábelek vagy más extra kiegészítők - pl. USB meghajtók vagy fülhallgató - tárolására is.

Nagyobb fülpárnák a hangzás javításához, a kényelemhez és a külső zajok kizárásához

Az új memória szivacs további kényelmet biztosít és minden fül számára megfelelő méretű. Három hónapon keresztül a V-MODA több száz prototípust tesztelt apró változtatásokkal a fülpárnák végső formájának kialakításához.

A kiváló konstrukciónak és minőségi alkatrészeknek köszönhetően a Crossfade 2 Wireless természetes úton éri el az analóg zaj izolációt és úgy hozza létre a tiszta 3D-s hangképet, hogy közben nem vesz igénybe aktív zajszűrést, amely szennyezi a hangot. Az aktív zajszűrés extra hangnyomás hozzáadásával csökkenti az érzékelhető háttér zajokat, ez viszont a hangminőség rovására megy. A nagyobb és mélyebb fülpárnák és a fej formájához illeszkedő, beállítható Steelflex™ fejpánt kizárja a "rossz" zajokat és beengedi a "jó" zajokat. 

A zene és telefonhívások kezelése a beépített mikrofonnal

A rejtett mikrofont telefonhívásokra és hangfelismerésre optimalizálták, amely  vezetékes használat esetén még egyszerűbb a tartozék, kevlár erősítésű SpeakEasy™ kábelen keresztül.

A Crossfade 2 Wireless egyidőben két forrással is párosítható, például laptop/okostelefon vagy okostelefon/okosóra. Az antennát úgy tervezték, hogy tökéletesen együttműködik az okosórák beépített  Bluetooth zenelejátszójával. A V-MODA szigorúan tesztelte az antenna működését a Bluetooth kommunikációhoz, szinte az összes piacon kapható Apple és Android™ okosórával.

Premium minőségű anyagok, a legszigorúbban ellenőrzött gyártási folyamatok és izgalmas új színekAz összes V-MODA termékhez hasonlóan, most is kulcsfontosságú szerepet játszott a minőségi anyagok összeválogatása. A Crossfade 2 Wireless is különböző fémek és továbbfejlesztett vágán bőr luxus kombinációjából épül fel , amely megfelel az MIL-STD-810G katonai szabványnak is. A megerősített kábeleket több mint 1 millió hajlítással tesztelték, miközben az általános ipari követelmény mindössze száz hajlítást irányz elő.

A Crossfade 2 stílus terén is megújult és visszahozta a rajongók kedvenc matt fekete színét (nem elérgető az első verziónál), két vadonatúj, luxus színnel kieglszítve:  mett fehét és rózsaarany.

Egyedi megjelenés

A Crossfade 2 Wireless kompatibilis a V-MODA népszerű tartozék ökorendszerével, ami lehetővé teszi minden vásárlói igény kielégítését. Tartozékok és kiegészítők: 3D nyomtatású borítások, lézerrel gravírozott borítások; BoomPro Mic a játék kedvelőknek, telefonáláshoz és rádiósoknak; XL méretű fülpárnák; CoilPro kábel; 1/3-gombos Speakeasy kábelek, VAMP DAC/AMP és új fejlesztésű REMIX® fejhallgató erősítő + Bluetooth hangszóró.

Zenehallgatás reggeltő estig - és még azon is túl

Az újratölthető líthium-ion telep 15%-kal nagyobb a korábbi verzióhoz képest, így több mint 14 óra folyamatos zenehallgatást, szórakozást és telefonbeszélgetést biztosít. A legtöbb Bluetooth fejhallgatóvak szemben a telep teljes lemerülése után is tovább használható a fejhallgató. A tartozék kábel csatlakoztatása azonnal bekapcsolja az analóg üzemmódot, amely hatástalanítja az összes beépített elektronikát olyan szituációkhoz, ahol fontos a zéró jelkésés. A fejhallgató megközelítőleg 2,5 óra alatt tölthető fel teljesen az elegáns, V-Micro USB kábelen keresztül, amely tartozék.

Crossfade 2 műszaki adatok:

A Crossfade 2 tartozékai:

Elérhetőség és árak

A Crossfade 2 Wireless jelenleg három színben kapható: Matt fekete ($330, €330, £300), Matt fehér ($330, €330, £300) és rózsaarany Qualcomm aptX audió minőséggel ($350, €350, £330) a V-MODA.com/Crossfade-2-Wireless oldalon vagy hivatalos márkakereskedőkön keresztül világszerte.
A 3D-s nyomtatású vagy 2D-s lézeres egyedi dizájn csak a V-MODA.com/Crossfade-2-Wireless oldalon keresztül rendelhető.

A V-MODA-ról
A milánói cég célkitűzése egy autentikus zenei életstílus megalkotása, olyan örök érvényű termékeken keresztül, amelyek minőségben, külső megjelenésben is a zene és anyagok iránti szenvedélyt tükrözik. A Val Kolton vezette V-MODA ötvözi az analóg reneszánsz korszak inspirációját az olasz formatervezéssel és Hollywood klasszikus varázsával. A V-MODA termékek több mint 40 díjat nyertek világszerte és a világ legkiválóbb 100 DJ-je közül megközelítőleg negyven használ valamilyen V-MODA eszközt.

A V-MODA és Roland egyesítette erejét (2016 augusztus 8.) a jövő zenei termékeinek újra fogalmazásához és fejlesztéséhez, valamint az audió innováció határvonalainak kiterjesztéséhez a zenerajongó nagyközönség számára. A fejhallgató fejlesztés során a V-MODA és Roland nem csak a művészi szándéknak szerez érvényt, hanem  ezzel karöltve érvényesül a fejlesztő mérnöki szándék is.

Látogasd meg a V-MODA.com oldaltt, kövess minket a FB-on Facebook.com/VMODA, Twitteren (@VMODA) és Instagramon (@VMODA).



 

2017. április 18. 10:36

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA