MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Shure Inc. fennállásának 95. évfordulóját ünnepli

Alapítónk, S.N. Shure a kivételes hangminőséggel, tartóssággal és műszaki újításokkal rendelkező termékek megalkotásának szentelte életét.

Niles, (Illinois állam), 2020. április 20. - A Shure cég – mint az audió technológiai iparág egyik vezetője - büszkén ünnepli fennállásának 95. évét. 1925-ben egy szerény egyszemélyes vállalatként indult és rádió alkatrész-készletek árusításával foglalkozott. Napjainkban audió innovációk gazdag örökségével rendelkezik, hagyományteremtő, ipari szabvánnyá vált vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok, személyes és professzionális felhasználási területre készült termékek, konferencia- és meeting megoldások széles választékát kínálja. A Shure-termékek ma már több mint 120 országban kaphatók és az évtizedek alatt olyan személyiségek használták őket világszerte, mint Dr. Martin Luther King, Elvis Presley, a Beatles és az Egyesült Államok összes elnöke Franklin D. Roosevelt óta.

A társaság 95 éves történetében a következő fontos termékinnovációk szerepelnek:

Az elmúlt év ismét említésre méltó volt a Shure termék-innovációi szempontjából. A társaság elindította a TwinPlex™-et, egy forradalmian új, extra miniatűr lavalier mikrofon családot, az MV88+ Video Kitet, egy új sztereó mikrofont okostelefonokhoz, amely megteremtette a minőségi tartalom rögzítésének lehetőségét, az IntelliMix®-szel ellátott Microflex® Advance™ MXA910-et, a mennyezetre szerelt hangrögzítési technológia vezető megoldását; és az AONIC sorozat minőségi hallgatásra tervezett termékeit.

A Shure felhasználók körébe tartoznak a reflektorfényben lévő emberek, valamint a színfalak mögött tevékenykedő technikusok és mérnökök is. A Shure termékei megtalálhatóak a Super Bowl, a Grammy-díjátadó, az olimpiai játékok, az Oscar díjátadó, valamint a kormányok használatában világszerte. A Shure berendezések a legnagyobb globális vállalatok irodáiba is beágyazódtak, hogy a virtuális üléseken tiszta hangzású távolsági kapcsolatok jöhessenek létre a felek között.

"Legyen akár az ügyfelünk zenész, hangmérnök, előadó, műsorszolgáltató, videó szakértő, AV-integrátor, tartalom készítő vagy egyszerűen a zene szerelmese, a Shure kínál számára olyan innovatív audió terméket, amely várakozásait felülmúlja" - mondta Christine Schyvinck, a Shure elnöke és vezérigazgatója. „Alapítónk, S.N. Shure a kivételes hangminőséggel, tartóssággal és műszaki újításokkal rendelkező termékek megalkotásának szentelte életét. Elképzelése - amely társult munkatársaink szenvedélyével, szakértelmével és kreativitásával - vezetett keresztül minket 95 év sikerein. Nagyon nagyra értékelünk minden ügyfelünket és disztribútori hálózatunk tagjait az évek során nyújtott támogatásukért."

https://www.eurhythmics.hu/


2020. június 12. 18:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA