MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Sennheiser és a Neumann új vezeték nélküli csomagja érkezik

A Sennheiser és a Neumann a Neumann.Berlin cég 90. születésnapjának tiszteletére egy nagyon különleges akciós csomagot hirdetett meg. A csomag egy Neumann KK 205 valódi kondenzátor kapszulával szerelt Sennheiser evolution wireless 500 G4 mikrofonrendszert tartalmaz. Ez az egyedi kiadású énekes szett sokkal szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a híres Neumann hangzást. Eddig a Neumann mikrofonfejek csak a Sennheiser 2000-es, 6000-es és 9000-es sorozatú vezeték nélküli sorozatához álltak rendelkezésre.

A Neumann díjnyertes vezetékes KMS színpadi mikrofonsorozatára épülő KK 205 valódi kondenzátor mikrofonfej a kivételesen tiszta, jellegzetes Neumann hangzást kínálja. A szuper-kardioid kapszula közvetlen, érzelemdús énekhangzást közvetít, légies magastartománnyal és gyors tranziens átvitellel. A KK 205 a 150 dB-nél magasabb hangnyomásszinteket is túlvezérlés nélkül képes kezelni, nagymértékű erősítést tesz lehetővé, mielőtt gerjedés lépne fel. Emellett kiváló oldalirányú zajcsillapítást biztosít a színpadon található egyéb hangforrásokkal szemben.

Az ew 500 G4 vezeték nélküli mikrofonrendszer akár 50 mW-os átviteli teljesítményt és 88 MHz-es kapcsolási sávszélességet is kínál, amely elegendő mozgásteret biztosít a hangmérnökök számára a zsúfolt RF spektrumban. A rendszer az összes szabvány UHF frekvencia-tartományban rendelkezésre áll és kézimikrofon, kapszula, rack-be szerelhető vevőegység, rack-be szerelő készlet, mikrofonkengyel és tápegység teszi teljessé.

Az akciós csomag 2018. október 1. és december 31. között kapható.
 
Kapcsolódó bejegyzések


2018. december 1. 13:00

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA