MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A ROLAND BEMUTATJA Az ÚJ TD-17-es SOROZAT DOBSZETTJEIT

Elérhető árfekvésű V-Drums szettek a dobtudás gyorsabb fejlesztéséhez, csúcsminőségű hangszínekkel, kiváló játékérzettel és Bluetooth® csatlakoztathatósággal. A Roland örömmel mutatja be a TD-17es sorozatot, amely a népszerű V-Drums család legújabb szériája. Csúcsminőségű hangszínek és új fejlesztésű ütőfelületek kombinációjával a TD-17KVX, TD-17KV és TD-17K-L dobszettek ugyan azt a játékélményt nyújtják, mint egy akusztikus dobszett, tökéletesen leképezve a fizikai mozgásokat, dobverőkezelést és a kéz/láb koordinációját, minden dobos igényeinek megfelelően. Rendelkeznek továbbá számos gyakorlást segítő oktató funkcióval, beépített  Bluetooth funkcióval dalok és videóleckék vezeték nélküli megszólaltatásához egy okostelefonról. Az otthoni komoly gyakorláshoz nincs jobb választás, mint a TD-17-es sorozat dobszettjei.

A TD-17-es sorozat dobszettjeinek használatával a dobosok kompromisszumok nélkül, ugyan azokat a játéktechnikákat alkalmazhatják, mint egy akusztikus dobon. Minden egyes dobszett lelke az új TD-17-es hangmodul, amely páratlan élményt nyújt a hangzás terén a felsőkategóriás TD-50-től átvett prizmatikus hangszínmodellezésnek (Prismatic Sound Modeling) köszönhetően. A hangzás tökéletesen visszaadja egy akusztikus dobszett megszólalását és karakterét, villámgyors reakcióidővel, széles dinamika-tartománnyal, természetes tonális változásokkal, melyek árnyaltan változnak az ütéserősség függvényében.
 
A TD-17KVX és TD-17KV dobszetthez egy új PDX-12 pergő tartozik. Ez egy két rétegű hálóbőrrel rendelkező, 12”-os ütőfelület, amely jól fejleszti az ütés és játéktechnikát. A bőr feszessége beállítható a dobverő természetes visszapattanásához, miközben a pergőkáva magassága biztosítja a dobverő megfelelő dőlésszögét a kávás ütésekhez.
 
A TD-17KVX-hez tartozik még egy új VH-10-es lábcin, amely akusztikus lábcinállványon használható így tökéletesen reprodukálja a lábcin mozgását. A fejlett triggerelés, a nyitott/zárt pozíciók folytonos érzékelése, a tányér-és peremhangszínek minden VH-10 felhasználó számára a hagyományos játékérzetet és a játéktechnika tökéletesítését garantálják.

A TD-17-es sorozat mindhárom dobszettjéhez az új KD-10-es lábdob tartozik, amely a sziklaszilárd játékérzet mellett, csökkentett zajszintet nyújt az otthoni gyakorláshoz. A KD-10 bármilyen lábgéppel használható és felszerelhetünk rá duplázó pedálokat is.
 
A TD-17-es modul 50 előre elkészített dobszettet tárol, bármilyen zenei műfajhoz, valamint számos gyakorlást segítő funkciót a dobtudás fejlesztéséhez, illetve a motiváció fenntartásához és örömteli zenéléséhez. A ritmusérzék fejlesztéséhez használható különböző oktató gyakorlatok jó szolgálatot tesznek a bemelegítéshez, napi gyakorláshoz és a fejlődés folyamatos nyomon követéséhez a beépített felvevővel. Egy mobiltelefonnal vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül szólaltathatunk meg dalokat és videóleckéket a modulon keresztül és együtt is játszhatunk ezekkel. A TD-17 használható a Melodics for V-Drums alkalmazással is, amely egy Windows/Mac kompatibilis szoftver, folyamatosan bővülő, ingyenes dobleckékkel a ritmika, tempó és izommemória fejlesztéséhez.
 
A TD-17-es dobszettel kapcsolatos további részletekért, látogasd meg a hu.rolandeasteurope.com oldalt.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 45 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További részletekért, látogasd meg a http://hu.rolandeasteurope.com oldalt.


2018. május 18. 18:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA