MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC két új modellel bővíti az E-sorzatot

Mostantól dupla 18”-os mélysugárzó és a dupla 15”-os szélessávú hangsugárzó gazdagítja az E-sorozat kínálatát.

Costa Mesa, Kalifornia (2017. január 10.) – Tovább erősítve a professzionális hangtechnikában piacvezető márka pozícióját, a QSC örömmel tudatja, hogy a vállalat nagy népszerűségnek örvendő E-sorozatát két új modellel bővíti: az E218SW dupla 18”-os mélysugárzóval és az E215 dupla 15”-os szélessávú hangsugárzóval immár hat tagúra nőtt az E család.

A nagyméretű kül- és beltéri koncerthelyszínek nagy hangnyomás és mélyfrekvenciás lesugárzás követelményeihez tervezett E218SW mélysugárzó két 18”-os öntött kosaras, 4’ lengőtekerccsel ellátott hangsugárzót tartalmaz. A mélysugárzó teljesítménye 1800/6400 W (folyamatos/csúcs), amely 132 dB SPL maximális hangnyomást biztosít egészen 32 Hz-től (-10 dB). A mélysugárzók könnyedén egymásra helyezhetők a kényelmes hordfüleknek és a doboz tetejébe illeszkedő lábaknak köszönhetően.

Az E215 szélessávú hangsugárzó két 15”-os mélysugárzóval (3,5” lengőtekercs) rendelkezik és frekvencia átfedéses topológiát használ, ezzel minimalizálva a függőleges nyalábolást a keresztváltó magasfrekvenciás átmeneténél. A nagyméretű, 1,4”-os (2,8” lengőtekercs) magassugárzó biztosítja a transzparens, magasfrekvenciás hangvisszaadást. 1200 W folyamatos (4800 W csúcs) teljesíményt biztosítva, a Directivity Matched Transition™ technológiának köszönhetően egységes frekvencia átvitelt biztosít a 75°-os lesugárzási területen, valamint kiterjesztett mélyfrekvenciás lesugárzást (40 Hz-től). Az E215 ideális azon felhasználók számára, akik nagy hangnyomás mellett igazán mély hangokat szeretnének, egyetlen passzív hangsugárzóval.

Mindkét hangsugárzó masszív rétegelt lemezből készül, fekete textúrált festéssel és kényelmes fogást biztosító fülekkel. Az E215-höz opcionális szemescsavar készlet, az E218SW-hez pedig kerekes szállító hamarosan elérhetővé válik.

Minden E-sorozatú hangsugárzó kiemelkedő tervezést, összeszerelést, robosztus megbízhatóságot és várakozáson felüli teljesítményt kínál. A hangsugárzók finomhangolásához gyári beállítások találhatóak a DSP-vel rendelkező PLD és GXD erősítőkben, illetve a TouchMix keverőpultokkal tovább optimalizálható az E-sorozat annak érdekében, hogy a legimponálóbb ár/érték arányt nyújtsa a piacon.
Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: info@intertongroup.com


 

2017. január 21. 14:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA