MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC élő hangosítási megoldásai a ROLAND 24 órás hangszeres fesztiválján.

A Roland 2016. szeptember 9-én rendezte meg első ízben a 24 órás zenei fesztiválját a "The Future. Redefined"-ot, melyen több, mint 30 Roland termék mutatkozott be videó stream-en,  többek között Los Angeles-ből, New York-ból, Toronto-ból, Brüsszelből, Párizsból és Tokióból.

Az egyedülálló hangszeres fesztiválon nemcsak új termékek debütáltak, hanem élő előadások, bemutatók és interjúk voltak láthatók. A Roland a QSC hangsugárzóit választotta három színpadon is, melyek KLA12, KW181, K10, K12 és KSub típusokból álltak.

"A QSC nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a Roland partnere lehet ezen a világméretű hangszeres fesztivál ünnepen" mondta Ray van Straten, a QSC marketing igazgatója. "A QSC és a Roland vásárlói értékelik a minőséget és a kitűnő teljesítményt, ami természetessé és élménnyé teszi a két márka párosítását mindenki számára. Gratulálunk a Roland-nak ezen izgalmas esemény elindításához."

Tudjon meg többet:
http://www.qsc.com/news-events/news/detail/qsc-live-sound-solutions-power-the-roland-stage-for-the-worldwide-launch-of-the-future-redefined/


 

2016. október 20. 20:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA