MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC BEMUTATJA A CP SZÉRIA AKTÍV HANGSUGÁRZÓIT

Az új hangsugárzó széria a QSC teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot kínálja az értékorientált ügyfelek számára világszerte.

Costa Mesa, California (2018. október 1.) A QSC örömmel mutatja be a CP aktív hangsugárzókat! A CP a legmagasabb színvonalú aktív hangsugárzó megoldást kínálja azok számára, akik a QSC teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot választják ár érték arányban. A hangsugárzó ultra kompakt formájának és könnyű súlyának kombinációja tovább emeli a termék varázsát, ennek köszönhetően könnyű szállítást és üzembehelyezést biztosít mind a live, mind az install alkalmazásokban.


A CP sorozat kétutas modellekből áll: CP8 és CP12. Mindkét modell rendkívül hatékony 1000W-os D osztályú erősítő modult tartalmaz, mely egy „egy gombnyomásos” DSP pereset váltást biztosít a leggyakrabban használt felhasználásokhoz, valamint vonal, mikrofon/vonal és 3,5mm-es sztereó bejáratokkal van ellátva. Mindegyik hangsugárzó állványra szerelhető, színpadi monitorként is alkalmazható, illetve telepítési megoldásokat is kínál. A kiegészítő tartozékok között megtalálható a hordtáska, a kültéri huzat, illetve a gyors csatlakozású „Yoke mount”.


„A QSC a világszínvonalú, nagyteljesítményű, professzionális felhasználásra készült termékeiről híres”, - mondta David Fuller, a QSC temékfejlesztési igazgatója. „Az a képesség, hogy sokkal szélesebb körben tudjuk biztosítani ügyfelek számára ugyanazt a minőséget, figyelemre méltó eredmény a csapataink számára.” – tette hozzá Fuller: „a CP hihetetlen bemutatkozást tesz lehetővé az új QSC vásárlók számára csakúgy, mint a régi QSC ügyfeleknek”.


A QSC-ről:
A QSC idén ünnepli fennállásának 50. születésnapját.  A cég globálisan elismert vezető szerepet tölt be díjnyertes, nagy teljesítményű audió termékek tervezésében, kivitelezésében és gyártásában, beleértve a teljesítményerősítőket, hangsugárzókat, digitális keverőket, digitális jelfeldolgozókat (DSP) és a Q-SYS ™ hálózati audió, videó- és vezérlő platformot is. A QSC termékek egyedülálló módon kihasználják az egy gyártó portfóliójában elhelyezkedő technológiák széles skáláját, megbízható, bővíthető és rugalmas megoldásokat kínálva a professzionális telepített, hordozható, vállalati és mozi alkalmazásokhoz világszerte.


2018. október 11. 13:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA