MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC AZ INTERTON GROUP-OT NEVEZTE KI AUSZTRIAI DISZTRIBÚTORÁNAK!

A QSC örömmel jelenti be az INTERTON Group kinevezését a pro audio ágazat ausztriai forgalmazójaként. Az INTERTON Group Magyarországon már 2006 óta forgalmazza a QSC pro audio és systems termékeket, most pedig a pro audio ágazat forgalmazását Ausztriára is kiterjeszti. Az INTERTON Group történelmi sikereket ért el és kiemelkedő hírnévnek örvend a felülmúlhatatlan ügyfélszolgálat és terméktámogatás terén a régióban.

„Az INTERTON Group kitűnő munkát végzett a QSC képviseleteként Magyarországon , de Európát tekintve is folyamatosan magasra teszik a mércét az ügyfeleiknek nyújtott támogatás tekintetében. ” - mondta Mark Bailey a QSC Professional EMEA értékesítési igazgatója. „Ezért örömmel bővítjük a hozzájuk tartozó területet és nevezzük ki őket hivatalos forgalmazónkká Ausztria területén.”

„Nagy örömünkre szolgál a disztribúciós területünk bővülése és várakozással tekintünk a QSC Professional ausztriai forgalmazásának következő szintre emelésére,” - mondták az INTERTON Group tulajdonosai, Balogh Géza és Magos Balázs. „Az ügyfélszolgálatra és a kiváló márka intenzív promóciójára fókuszálunk Ausztriában.”

Az INTERTON Group-ról:
Az INTERTON Group a világ vezető audiovizuális gyártóinak kizárólagos képviselője Ausztriában és Magyarországon. Területi viszonteladói hálózatának támogatásával az Interton számos vezető márkanevet forgalmaz a világítás-, a hang-, a színpadtechnika és az A/V vezérlőrendszerek területén. Az INTERTON Group átfogó technikai háttértámogatást és teljes körű tanácsadást nyújt az általa képviselt termékek és megoldások számára.

Bővebben: http://intertongroup.com/rolunk

A QSC-ről:
A QSC idén ünnepli fennállásának 50. születésnapját.  A cég globálisan elismert vezető szerepet tölt be a díjnyertes nagy teljesítményű audió termékek tervezésében, kivitelezésében és gyártásában, beleértve a teljesítményerősítőket, hangsugárzókat, digitális keverőket, digitális jelfeldolgozókat (DSP) és a Q-SYS ™ hálózati audió, video és vezérlő platformot. A QSC termékek egyedülálló módon kihasználják az egy gyártó portfóliójában elhelyezkedő technológiák széles skáláját , megbízható, bővíthető és rugalmas megoldásokat kínálva a professzionális telepített, hordozható, vállalati és mozi alkalmazásokhoz világszerte.

Az 1968-ban alapított QSC székhelye Costa Mesa, California. A világ egyik vezető professzionális hangtechnikai gyártójának nevéhez több szabadalom fűződik, termékei között erősítőket, aktív és passzív hangsugárzókat, line array rendszereket, rendszerprocesszorokat és hálózati audio rendszereket egyaránt találunk. A QSC professzionális eszközei három fő felhasználási területen alkalmazhatók: mobil, installáció és mozi.

A gyártó Q-Sys™ néven egy átfogó, integrált rendszerplatformot hozott létre, mely az audio bemenetektől a hangsugárzókat meghajtó erősítőkig tartó teljes jelutat lefedi. A Q-Sys™ végzi a szükséges audió jelfolyam elosztását, feldolgozást, vezérlést és monitorozást. Ideális választás stadionokba, sportcsarnokokba, élményparkokba, színházakba, repülőterekre, szállodákba, kaszinókba, templomokba, oktatási intézményekbe, vagyis minden olyan létesítménybe, ahol összetett, de egyszerűen kezelhető audió megoldásra van szükség.
A QSC nemzetközi elismertségét és sikereit a megbízhatóság és a teljesítmény folyamatosan új szintre emelésének köszönheti, amelyet az úttörő technológiák fejlesztésén keresztül ért el. 

Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC termékeit Magyarországon.

Bővebben: www.qsc.com


 

2018. március 16. 07:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA