MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A NEXTONE-ARTIST ÉS NEXTONE-STAGE GITÁRERŐSÍTŐK

Új generációs színpadi erősítők autentikus csöves hangzással és játékérzettel, négy kiválasztható végfoktípussal és mélyreható hangszínbeállítási lehetőségekkel. A BOSS bemutatja az új Nextone-Artist és Nextone-Stage erősítőt, két színpadra tervezett kombót a legfejlettebb Tube Logic technológiával felvértezve. A klasszikus csöves hangzás/játékérzet és az új generációs tonális sokszínűség kombinálásával mindkét Nextone (kiejtés: „nex-tone”) erősítő több csatornával rendelkezik és négy Class AB analóg végfoktípus azonnali váltását teszi lehetővé az előlapról. A Nextone erősítőket modern, kényelmi tulajdonságokkal is felvértezték, mint a beépített effektek, a dinamikaérzékeny teljesítményszabályozás és a saját elképzelés szerint beállítható hangzások a Nextone Editor szoftverrel (Mac/Windows).

A gitárosok által széles körben elismert Tube Logic megközelítés hangzás és játékérzet tekintetében tökéletesen adja vissza a csöves erősítők komplex viselkedését. Ráadásul ez a koncepció számos előnyt nyújt a mai gitárosok számára, beleértve a megbízhatóbb működést, csökkentett súlyt és a karbantartástól mentes használatot. A Nextone sorozattal a Tube Logic technológia még tovább merészkedik és lehetővé teszi a hangzás mélyreható szerkesztését is, ami elképzelhetetlen egy hagyományos csöves erősítővel.

A Nextone felhasználók az előlap egyetlen potméterével hangolhatják át az erősítő hangzását és játékérzetét, a 6V6, 6L6, EL84 és EL34 végfokcsövek jellegzetes karakterisztiáira. Fejlett Tube Logic technológiával a háttérben, minden végfoktípus - a bemenettől a kimenetig - teljesen áthangolja áramkört, így egyedülálló módon, egyetlen erősítővel élvezhetjük ezeknek a jellegzetes erősítőfokozatoknak a hangzását.

Beépített Delay, Reverb és Tremolo effektjeivel a Nextone sokoldalúsága még tovább bővül a koncertező gitárosok számára. Ráadásul Nextone erősítők szabályozható teljesítménye azt is lehetővé teszi, hogy a kitekert hangzást a szituációnak megfelelő hangerővel érjük el egy stúdióban, otthoni környezetben vagy színpadon.

A Nextone kétcsatornás felépítésű (Clean és Lead), valamint rendelkezik Boost és Tone kapcsolókkal, egy háromsávos hangszínszabályzóval és egy Presence szabályzóval. Egy gyors gombnyomással Custom módba kapcsolható az erősítő, amely különböző gyári beállításokat tárol az általános Clean és Lead csatornákra. A Nextone Editor szoftverrel pedig a saját zenei stílusnak, játékmódnak és pedálhasználatnak megfelelően további paraméterek finomhangolása végezhető el, úgy mint Bias, Sag, EQ, effektek és más beállítások.

Az erősítő egyetlen kábellel csatlakoztatható egy opcionális GA-FC lábvezérlőhöz, amely irányító központként működik a csatornaváltáshoz, a Tone, Boost és effektek kapcsolásához, hangerőbeállításhoz stb. Ha szeretnéd még könnyebbé tenni az utazást, akár három FS-sorozatú lábkapcsoló is használható különböző funkciók vezérléséhez. A vonalkimeneten keresztül direkt jel küldhető egy külső erősítőre, a Phones/Recording kimenet pedig a csendes gyakorlást és felvételkészítést támogatja.

A Nextone Editor szoftverrel történő kommunikáció mellett, az erősítő USB aljzatán keresztül közvetlenül készíthetünk számítógépes felvételeket kedvenc DAW szoftverünkkel. A Nextone Editor szoftverrel a direkt hang karaktere három Air Feel beállítással módosítható a kívánt mikrofonozott erősítőhangzás eléréséhez.

A csúcsmodell Nextone-Artist erősítő kimeneti teljesítménye 80W, míg a Nextone-Stage ládája valamivel kisebb és 40W teljesítményre képes. Mindkét erősítő egyedi, 12”-os hangszóróval készül.

A Nextone-Artist és Nextone-Stage gitárerősítők használatával kapcsolatos további információk: boss.info/hu.

---------

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.



2018. november 27. 14:37

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA