MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A MOMENTUM esszenciája, true wireless formátumban

A Sennheiser ikonikus MOMENTUM fejhallgatócsaládja a fejlett technológiai megoldások, a kompromisszumoktól mentes hangzásteljesítmény és a legkiválóbb minőségű alapanyagok egyedi ötvözésével továbbra is úttörő szerepet tölt be. A 2018-as berlini IFA szakkiállításon a MOMENTUM szellemisége az audio specialista jóvoltából a forradalmian új MOMENTUM True Wireless modellben ismételten életre kelt. Ez a különlegesen kialakított Bluetooth fülhallgató új mércét állít a hangminőség terén, a jellegzetes MOMENTUM stílus és kényelem biztosításával.

Az ikonikus MOMENTUM család új generációjának első modellje – kiváló sztereó hangzásával, melyről a Sennheiser audiofil 7 mm-es dinamikus hangszórói gondoskodnak – újrafogalmazza a vezeték nélküli fülhallgatók által közvetített hangzás lehetőségeit. A legújabb Bluetooth technológia, az AAC kodek támogatás és a Qualcomm® aptXTM kompatibilitás kivételes, kompromisszumok nélküli hi-fi hangzást biztosít. „A MOMENTUM sorozat mindig is a kitűnő hangzás, a progresszív technológia és a kifinomult kidolgozás ötvözetét jelentette. Most örömmel mutatjuk be a család legifjabb tagját, amely – most először – egy valódi vezeték nélküli fülhallgató alakjában hordozza a MOMENTUM lényegét” – mondta Frank Foppe, a Sennheiser termékmenedzsere.

A MOMENTUM True Wireless lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szórakozzanak, kommunikáljanak és tájékozottak legyenek – mindezt az intuitív kezelőfelületen történő egyszerű koppintással és természetes beszédhang utasításokkal.

Érzékeld a világot

A Transparent Hearing (hangáteresztés) funkciónak köszönhetően a MOMENTUM True Wireless fülhallgatót viselők a környező hangokból is vegyíthetnek a hallgatott műsor hangjához, hogy tisztában lehessenek a környező történésekkel, vagy a fülhallgató levétele nélkül kapcsolódhassanak be a beszélgetésekbe.

Intelligens, kapcsolattartást támogató vezeték nélküli élmény

A MOMENTUM True Wireless segít, hogy könnyedén kommunikálhass digitális “ökoszisztémáddal”. Közvetlen beszédhangos hozzáférést biztosítva az olyan intelligens alkalmazásokhoz, mint az Apple Siri vagy a Google Assistant. Szórakozz, kommunikálj és legyél tájékozott – mindezt az intuitív kezelőfelületen történő egyszerű koppintással és a természetes beszédhang utasításokkal. A zajosabb környezet kisebb kihívást jelent a kétmikrofonos hangnyaláb-formálási technológiának köszönhetően, amely a beszédhang rögzítésének optimalizálásával kristálytiszta telefonbeszélgetéseket és beszédhangos interakciót tesz lehetővé. A MOMENTUM True Wireless arra is lehetőséget kínál, hogy a Sennheiser Smart Control alkalmazáson keresztül személyre szabd eszközöd, például tetszésednek megfelelően finomhangold a hangzást a füldugóba épített EQ-n keresztül. Az alkalmazás a termék piacra dobását követően lesz elérhető. Az apt-X™ Low Latency technológiának köszönhetően pedig videojátékaid és videotartalmaid még élvezhetőbbek lesznek, mivel segítségével a hang és a kép tökéletes szinkronban marad.

A Sennheiser új MOMENTUM True Wireless fülhallgatója – a jellegzetes MOMENTUM stílus és kényelem biztosítása mellett – új mércét állít a hangminőség terén.

Élvezz igazi vezeték nélküli szabadságot, stílusosan

A MOMENTUM True Wireless 4 órányi akku élettartammal rendelkezik, ami a tartótokba épített hordozható töltő használatával több mint 12 órára növelhető, egész napos műsorhallgatásról gondoskodva. A tökéletes illeszkedés és az egész napos kényelmes használat jegyében tervezett, freccsenő víz ellen védett és verejtékálló fülhallgatót úgy tervezték, hogy időtlen eleganciát és tartós használatot kínáljon. A szövettel bevont tartótokot kinyitva megpillanthatjuk a külső oldalán fémrészekkel díszített, finoman kidolgozott fülhallgatót, aranyozott töltőérintkezővel és mágnesekkel.

A MOMENTUM True Wireless már kapható, 96 900Ft ajánlott fogyasztói áron.

Kapcsolódó bejegyzések


2018. december 11. 16:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA