MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Line 6 Spider V 240HC erősítő fej és combo

Az új, 240W-os erősítő fej egyedülálló beépített hangsugárzó konfigurációja alkalmas mind gyakorlásra, mind pedig – ládával összekötve – színpadi használatra. A Spider V 240HC erősítő fej és kombó erősítő a világon az első szélessávú sztereó hangsugárzó rendszert tartalmazó gitár erősítő fej, mely önmagában 50W-os gyakorló kombóként, vagy akusztikus gitár erősítőként is használható. Ha pedig egy Spider 412-es ládához csatlakoztatjuk, akkor a Spider V 240HC 240W-os, sztereó fej-ládaként működik, és a szélessávú, teljesen egyedi és erőteljes hangzása révén a színpadon is megszólaltatható rajta bármilyen gitár. Ugyanúgy, mint a Spider V család többi tagjánál, itt is rendelkezésünkre áll a legkülönfélébb erősítő-, hangfal- és effektmodellek gyűjteménye, valamint a beépített Relay® G10 vezeték nélküli vevőegység is.

„Majd húsz éve jelen vannak a piacon a Spider erősítők, melyek a legkülönfélébb hangzásokat teszik lehetővé a gitárosok számára, és úttörő megoldásaikkal a technológia határait egyre messzebb tolják ki” – mondta Marcus Ryle, a Line 6 elnöke. „Innovatív megoldásai révén a Spider V 240HC biztosítja azt a rugalmasságot a gitárosok számára, hogy koncerteken a kellő hangerőn játszhassanak, míg otthon az eddigieknél is halkabban gyakorolhassanak, és mindezt anélkül, hogy a hangzás terén kompromisszumra kényszerülnének.

A beépített sztereó hangrendszer páratlan sokoldalúságot eredményez. Ha egy 4x12-es ládával használjuk, akkor a beépített hangsugárzók révén egy tökéletes, magas frekvenciás, szélessávú, sztereó berendezés áll a színpadon rendelkezésünkre. Amikor vége a bulinak vagy a próbának, akkor csak kihúzzuk a fejből a hangfalkábelt, és már vihetjük is haza az erősítőt, ahol önmagában kiválóan használható hangfelvételek készítéséhez, gyakorlásra vagy akusztikus gitár erősítőként. Az otthon kialakított hangzásokat egyszerű módon vihetjük magunkkal a színpadi fellépéseinkre, és a szélessávú, sztereó hangrendszenek köszönhetően a kedvenc zenéinket is hallgathatjuk ezen az erősítőn. A Spider V az első olyan erősítő fej, amely beépített, vezeték nélküli vevő egységgel rendelkezik. Ha beszerzünk hozzá egy Relay G10T adó egységet, akkor máris élvezhetjük a színpadon a vezeték nélküli rendszerek nyújtotta szabadságot.

A V 240HC hatalmas hangszín gyűjteménnyel rendelkezik, több mint kétszáz erősítőt, ládát és effektet, illetve száz legendás stúdió és zenész hangzásának egyedi beállításait tartalmazza, továbbá több mint tízezer hangzás megtalálható még a „felhőben”, amely az ingyenes Spider V Remote mobil alkalmazás segítségével érhető el az iOS és Android™ felhasználók számra. Testhezálló editáló felületen az editáló funkciók és vezérlés segítségével gyorsan és egyszerűen hívhatunk be remek hangzásokat annak érdekében, hogy teljes egészében testre szabott hangzásokat hozhassunk létre.

A beépített sztereó hangrendszer és a Spider 412 láda együttese olyan robusztus színpadi erősítőt eredményez, mely bármilyen stílushoz illeszkedik. A szélessávú hangrendszer kiváló hangminőséget és sokoldalúságot biztosít, illetve remek hangzást tesz lehetővé mind az elektromos, mind az akusztikus gitárok számára. A frissített 412-es láda esztétikailag is illeszkedik a Spider V 204HC fejhez, és emellett a legtöbb szabványos kiterjesztésű ládával együtt is működik az erősítő fej.

A Spider V 204HC kompatibilis az új FBVTM 3 lábkapcsolóval, mely teljes körű, színkódolású előbeállítás-, effekt bypass-, hangerő/wah- és a beépített loop-vezérlést tesz lehetővé.

A Spider V 240HC erősítő és kombó fej és a Spider 412-es láda 2017 márciusában kerül kereskedelmi forgalomba. További információ: http://www.line6.com/SpiderV


 

2017. július 23. 07:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA