MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A KATANA MKII GITÁRERŐSÍTŐ-SOROZAT

A népszerű Katana sorozat most még több hangszínnel, még több funkcióval és még sokoldalúbb felhasználhatósággal. A BOSS örömmel mutatja be a Katana MkII gitárerősítő-sorozatot, a méltán népszerű KATANA erősítők legújabb generációját. Csöves hangzásukkal és játékérzetükkel, beépített BOSS effektjeikkel, egyszerű kezelhetőségükkel és kiemelkedő értékükkel, a KATANA erősítők világszerte széles körű elismerést tudhatnak magukénak. Hangzás és funkciók tekintetében az új, színpadra készült Katana MkII erősítők elődjeik nyomdokaiban járnak, még több hangszínnel, effekttel és még sokoldalúbb felhasználhatósággal. 

A Katana MkII sorozat három kombó erősítőt és egy erősítőfejet foglal magába. Az 50 W-os Katana-50 MkII és 100 W-os Katana-100 MkII egyedi 12”-os hangszóróval készül, míg a 100 W-os Katana-100/212 MkII két egyedi 12”-es hangszórót foglal magába. A 100 W-os Katana-Head MkII ráköthető bármilyen 8 ohmos vagy 16 ohmos külső gitárládára és rendelkezik egy beépített, 5”-os monitorhangszóróval is, a hangszínbeállításhoz vagy gyakorláshoz.

Az eredeti KATANA sorozat öt alapvető hangkaraktere mellett, minden Katana MkII modell újra hangolt variációkat is tartalmazza, hogy ezzel még több hangszínopciót lehessen elérni. A különböző hangkarakterek között minden megtalálható a ragyogó clean-től a modern high-gain hangszínekig, valamint kifejezetten az elektro-akusztikus gitárokhoz optimalizált hangzások is.

A Katana MkII erősítőkben most öt egyszerre használható effektkategóriát találunk, míg az előző sorozatban csak hármat. Független Booster, Mod, FX, Delay és Reverb szekciók gyárilag vannak telepítve, egyenként három variációval, így összesen 15 elérhető effekttel. A Mac és Windows számítógépre készült BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverrel a felhasználók saját elképzelés szerint állíthatják be ezeket a szekciókat. Több mint 60 különböző effekttípus közül választhatnak, megváltoztathatják az effektek sorrendjét és számos egyéb beállítást is elvégezhetnek. 

Az önálló használat mellett, a Katana MkII erősítő végfokként is használható egy előfokhoz, illetve modellező vagy multieffekt egységhez. A hátlapon található Power Amp In aljzat a Tube Logic power szekciójára csatlakoztatható, a közvetlen teljesítményvezérlés érdekében. A BOSS Tone Studio szoftverrel a bemenet különböző felszerelésekhez optimalizálható felüláteresztő szűrővel és beállítható gain-el.

A 100 W-os Katana MkII modelleken megtalálható egy új Stereo Expand funkció is, mely lehetővé teszi két erősítő egyszerű csatlakoztatását, egyetlen hagyományos kábel használatával. A felhasználó mindent a master Katana MkII-ről vezérelhet, beleértve a sztereó-kompatibilis Chorus, Delay, Reverb stb. effekteket, melyek a két erősítő között felosztva igazán kiterjedt és lebilincselő hangképet hoznak létre.

A Katana MkII erősítőkkel együtt a BOSS Tone Studio is fejlődött, új megjelenéssel és számos frissítéssel a gyorsabb munkafolyamat érdekében. Az első generációs KATANA tulajdonosok a szoftveren keresztül importálhatják saját hangszíneiket és használhatják a Katana MkII erősítőkkel.

A Katana MkII gitárerősítőkkel kapcsolatos további információkért, látogassa meg a www.boss.info/hu oldalt.

---------

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik részlege. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompaktpedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmusgépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.boss.info/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2019. október 15. 14:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA