MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A BOSS DD-3T ÉS DD-8 DIGITÁLIS DELAY PEDÁLOK

Az ikonikus kompakt sorozat új digitális delay modelljei, még több funkciót és még sokoldalúbb felhasználást nyújtanak. A BOSS örömmel mutatja be a DD-3T és DD-8 Digitális Delay pedálokat, mint a híres kompakt sorozat két vadonatúj tagját. A DD-3T követi a régóta kapható DD-3-at, kiegészítve Tap Tempo-val és más modern funkciókkal. A DD-8 váltja a korábbi DD-7-es pedált. Ez a legfejlettebb delay a kompakt sorozatban, most számos hangzásmóddal és funkcióval továbbfejlesztve, hogy miden tekintetben kategóriájának legsokoldalúbb delay pedálja lehessen.

Három évtizedes múltjára visszatekintve, a DD-3 számtalan zenész számára a nélkülözhetetlen delay kispedált jelentette, meleg, telt hangása és egyszerű kezelhetősége miatt. A DD-3T-ben ugyanaz az áramkör található és ugyanazok a vezérlőkkel rendelkezik, mint a DD-3, de praktikus funkciókkal kiegészítve a mai gitárosok számára.
 
Ilyen a DD-3T-ben megtalálható Tap Tempo funkció. Ez rendkívül fontos a ritmikus delay effektek létrehozásához, melyek számos zenei stílus lényegét adják. A tempó a beépített pedálkapcsolóval adható meg, de egy külső lábkapcsoló csatlakoztatásával is vezérelhető. Továbbá a DD-3-hoz hasonlóan a DD-3T is rendelkezik egy direkt kimenettel, mely lehetővé teszi a száraz és effektezett hang kiküldését különböző célhelyekre. A DD-3T pedálon ez a kimenet a fő kimeneti aljzat mellé került, hogy megkönnyítse a csatlakoztatást a pedalboard-ban.

Széles Delay effekt választékával, a DD-8 egy lenyűgöző hangzású kispedál. Tiszta digitális effektek, vintage analóg és szalagos típusok és modulációs visszhang, valamint olyan speciális delay effektek, mint a Shimmer és Reverse. Egy új Warm típus is helyt kapott a pedálban a lágyabb visszhang létrehozásához, illetve egy +RV típus, amely a Delay és Reverb összeolvasztása. A Warp tökéletes választás dinamikus ambient hangzásokhoz, a GLT pedig  ritmikus glitch effektekhez. Egy Looper mód is megtalálható a pedálban, akár 40 másodperc felvételi idővel és korlátlan overdub kapacitással.
 
The DD-8 full sztereó kimenet/bemenete három különböző kimeneti módot támogat. A „független” mód párhuzamosan összekapcsolt delay effekteket használ a bal és jobb csatornákon, a sztereó bemeneti források igazi arányának fenntartásához az effekthangban. Rendelkezésre áll egy „panoráma” mód is ping-pong delay effektekhez, valamint egy „széles sztereó” mód az akusztikai tér mélységének megnöveléséhez. A Carryover kapcsolóval pedig beállítható, hogy a delay hang vége tovább szóljon vagy megálljon, amikor kikapcsolja az effektet.
 
A DD-8 sokrétű, valós idejű delay opcióival valóban életre kelthető a zene. A beépített pedálkapcsolóval megadható a delay tempója, de vezérelhető a Warp és GLT mód is, kifejező, egyedi hanghatások megszólaltatásához. Egy vagy két lábkapcsoló hozzáadásával még több kreatív lehetőség érhető el, például a Tap Tempo igény szerinti beállítása, kibővített looper vezérlés és egy különleges Twist effekt. Továbbá, egy expression pedál is használható a jelszint, a visszacsatolás vagy a delay idő külön-külön vagy egyszerre történő folytamatos vezérléséhez.  

A DD-3T és DD-8 pedállal kapcsolatos további információkért, látogassa meg a www.boss.info/hu.
 
---------
 
A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik részlege. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompaktpedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmusgépeket, metronómokat stb. További információkért látogassa meg a http://www.boss.info/hu oldalt vagy az Önhöz legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2019. október 2. 06:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA