MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A BOSS BEMUTATJA A WL-SOROZAT VEZETÉK NÉLKÜLI RENDSZEREIT

Prémium hangminőség és Plug-and-Play működés új fejlesztésű, vezeték nélküli technológiával. A BOSS bemutatja a WL-sorozatot, amely vadonatúj vezeték nélküli rendszereket foglal magába gitárokhoz, basszusgitárokhoz és más elektronikus hangszerekhez. Ez a villámgyors vezeték nélküli technológia a BOSS legújabb fejlesztése, kiváló hangminőséggel, rendkívül alacsony jelkéséssel és sziklaszilárd stabilitással. A plug-and-play működésnek köszönhetően, a WL sorozat a vezeték nélküli zenélés teljes szabadságát nyújtja otthoni környezetben, próbákon és kisebb színpadokon.

A WL sorozat tökéletes hangminőséget garantál, miközben használata semmilyen erőfeszítést nem igényel. Az optimális vezeték nélküli kapcsolat automatikusan jön létre, amikor a jeladó és vevő kommunikálni kezd egymással, ezért nincs szükség felhasználói beállításokra. A jeladóban található újratölthető telep 12 óra folyamatos játékidőt biztosít.  

Az ultra-kompakt és megfizethető WL-20 vezeték nélküli rendszer használata pont olyan egyszerű, mint egy szimpla gitárkábelé. Egy kisméretű jeladót kell a gitárhoz csatlakoztatni, a vevőt pedig a pedálhoz vagy erősítőhöz. A vevő kábelhang-szimulációt is alkalmaz, amely tökéletesen adja egy 3 méteres gitárkábel természetes ellenállásának hanghatását.

A WL-20L megegyezik a WL-20 rendszerrel, de nem használ kábelhang-szimulációt.  Ennek köszönhetően jó választás beépített előerősítővel és aktív hangszedővel rendelkező akusztikus/elektromos gitárokhoz, illetve vállra akasztható billentyűs hangszerekhez vagy a Roland Aerophone fúvós hangszerhez.

Stompbox méretének köszönhetően a WL-50 rendszer tökéletesen beilleszthető egy pedalboard-ba. Továbbá rendelkezik egy saját dokkolóval is a jeladó számára, illetve két opcióval a kábelhang-szimuláció terén. A vevő tápellátása egy PSA adapterrel vagy AA elemekkel biztosítható. Adapteres tápellátás esetén a vevő DC kimenetéről egy vagy több pedál tápellátása is biztosítható.   

A WL-T vezeték nélküli jeladó külön is megvásárolható, mint tartozék a WL-20, WL-20L vagy WL-50 rendszerekhez vagy a Katana-Air vezeték nélküli gitárerősítőhöz.     

A BOSS WL sorozatú vezeték nélküli rendszerekkel kapcsolatos további információk: hu.boss.info.

---------

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a http://hu.boss.info weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2018. június 18. 16:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA