MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Backstage januárban Pécsre látogat

2020. január 3-án újra vidéki állomásra látogat a Backstage, a Hangfoglaló Program zeneipari előadás- és beszélgetéssorozata! Három zeneiparral foglalkozó panellel várunk mindenkit a Made in Pécs Caféban!

A program a Made in Pécs Fesztivál, a PTE Zenélő Egyetem és a Hangfoglaló Program közös szervezésében valósul meg.

16.30-17.30 
Hogyan születik a dal? 
Előadók: Beck Zoltán (30Y), Lázár Domokos (Esti Kornél, Lázár tesók), Kunics Olivér (IDEGEN) 
Sokat beszélünk a menedzsmentről, de az alkotói folyamatoknak is vannak módszerei, amelyekről kevesebb szó esik. Ezeket a műhelytitkokat fejtjük ki meghívott vendégeinkkel egy különleges beszélgetés során. 

17.45-18.45
NKA Hangfoglaló Program és a pályázati lehetőségek 
Bemutatkozik az NKA Hangfoglaló Program! Két előadónk segítségével nem csak elméleti, hanem részletes gyakorlati útmutatókat is adunk a Program működéséről. Minden fontos kérdésre választ kaphatsz: hogyan épül fel a magyar könnyűzene támogató program, milyen alprogramok vannak és azok pontosan mivel foglalkoznak? Hogyan lehet forrásokhoz jutni a Hangfoglaló Program segítségével és milyen pályázati lehetőségek vannak? A Programot bemutatja Bajnai Zsolt, a Hangfoglaló Program vezetője, a pályázatokról részletes gyakorlati útmutató ad Bánki Nikoletta (GrapefruitMoon Records), aki az egyik legrutinosabb pályazatíró szakember a hazai könnyűzenei szcénában. 

19.00 - 19.40
Made in Pécs!
Mindent a régió könnyűzenei életéről
Előadók: Gellai Gergő (Made in Pécs Fesztivál), Koncz Balázs (30Y, Zenélő Egyetem) és a Made in Pécs Fesztivál 2020-as meghívott városainak képviselői.
A Made In Pécs Fesztivál évek óta meghatározó évindító belvárosi fesztiválja a városnak. A pécsi könnyűzenei élet seregszemléje sokkal többet jelent koncertek egymásutánjánál, a város képét és kulturális-zenei életét formáló hatással rendelkezik. 

A paneleket moderálja: Tóth Barbara (30Y, PTE ZEN, Hangfoglaló Program).
 
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi form kitöltésével lehet.
A program elérhető a Facebookon ITT.


2019. december 13. 07:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA