MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A 200-AS SOROZAT EFFEKTPEDÁLJAI

Vadonatúj Stompbox-pedálok prémium hangzással és tulajdonságokkal, helytakarékos kivitelben. A 200-as sorozattal a BOSS örömmel mutatja be új generációs pedáljait, melyek kiváló hangzása és sokoldalú felhasználhatósága továbbra is kompakt méretekkel párosul. A 200-as sorozat négy modellje prémium hangminőséget kínál 32 bites AD / DA konverterrel, 32 bites belső feldolgozással és 96 kHz-es mintavételi frekvenciával, valamint kiegészítő vezérlést külső kapcsolók, Expression pedál vagy MIDI segítségével. A használatra kész vezérlők és többfunkciós lábkapcsolók gyors és áttekinthető működést biztosítanak, miközben a belső memóriák több felhasználói beállítás tárolását is lehetővé teszik a későbbi gyors eléréshez.

A DD-200 Digital Delay a csúcsmodell DD-500-ból átvett hangzásokat még kompaktabb formában testesíti meg. A tizenkét üzemmódban a delay effektek széles választéka áll rendelkezésre  a modern digitálistól a klasszikus analóg hangzásokig, beleértve alapvető visszhangeffekteket, gazdag térhangzásokat és mindent a kettő között. A pedál magába foglal egy független looper-t is, amely minden pillanatban készen áll a használatra, valamint egy Carryover funkciót a memóriák zökkenőmentes váltásához.

Az EQ-200 Graphic Equalizer egy precíziós eszköz a gitár, basszusgitár és más hangszerek hangjának megformálásához. Két széles hangtartományú, 10 sávos EQ-jával és grafikus kijelzőjével az aktuális EQ burkoló görbe egy szempillantás alatt ellenőrizhető. A csatornákat sztereó, párhuzamos vagy soros működésre lehet konfigurálni, ráadásul külső pedálok beiktatása is lehetséges az EQ előtt vagy után. Mind a 10 sáv középfrekvenciája három különböző típusra állítható be, így azokat különböző alkalmazásokhoz lehet optimalizálni.

Az MD-200 Modulation számos világklasszis modulációs effektet kínál egy kisméretű, praktikus pedálban. 12 üzemmód áll rendelkezésre, közvetlen potméterekkel a Rate, Depth és Level értékeinek beállításához, és további három paraméter-potméter az egyes módokhoz igazított igényeknek megfelelően. A sokoldalú Insert-funkcióval bárki egyszerűen iktathat be torzító pedálokat vagy más effekteket a processzált hang elé vagy után.

Az OD-200 Hybrid Drive új szintre emeli az overdrive és distortion effektek hangzását, játékérzetét és rugalmasságát. A több évtizedes BOSS szakértelem és innovatív technológiák kombinálásának eredményeként az OD-200 pedál 12 egyedi üzemmóddal, hibrid analóg/digitális áramkörrel, háromsávos EQ-val és az effekt előtt vagy után alkalmazható kiemeléssel rendelkezik a hangzás még kifinomultabb megformálásához. Egy fejlett Gate áramkör is megtalálható a pedálban, amely ideális a zajok megszűntetéséhez, illetve konkrétabbá teszi az erőteljesen torzított hangzásokat.

A mini TRS jack aljaztokon keresztül elérhető MIDI kimenettel/bemenettel a 200-as sorozat pedáljai a korszerű vezérlést is támogatják a pedalboard-ban rendelkezésre álló hely optimális kihasználása mellett. Az 1m hosszú, opcionális BMIDI-5-35 kábel egyik végén egy 3,5mm-es TRS jack pipadugó, másik végén pedig egy 5 pólusú, szabványos MIDI dugó található, így a 200-as sorozat pedáljait szinte minden MIDI készülékhez csatlakoztatni lehet.

A BOSS 200-as sorozat pedáljaival kapcsolatos további információk: hu.boss.info.

---------

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik részlege. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompaktpedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmusgépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a   weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2019. június 26. 16:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA