MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

4XCamera Maker Roland iOS készülékekhez

VIDEÓK LÉTREHOZÁSA ÉS SZERKESZTÉSE TÖBB KAMERAÁLLÁSBÓL GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN!

A Roland iOS készülékekhez kifejlesztett 4X Camera Maker alkalmazása lehetővé teszi látványos zenei videók készítését, szerkesztését és publikálását drága kamerák vagy számítógép nélkül. Vezeték nélkül akár három iOS készülék is csatlakoztatható videók rögzítéséhez több kameraállásból, egy menetben. Számos egyszerűen használható szerkesztési művelet*— beleértve a képátmeneteket és osztott képernyőt — lehetővé teszi, hogy a videók kombinálásával egy új anyagot készítsen, vagy a teljes zenekari képről az egyes tagokra fókuszáló közelképekre váltson. A szerkesztést követően a videót a mobilkészüléke tárolja, így egyszerűen megoszthatja zenekari tagokkal vagy feltöltheti közösségi oldalakra.

Készítsen videókat több kameraállásból.

Csatlakoztasson vezeték nélkül akár három további iOS készüléket iPhone-jához vagy iPad-jéhez és készítsen videót akár négy különböző kameraállásból. Ezután kombinálja a teljes zenekari képet az egyes zenekari tagok közelképével, látványos képi hatások eléréséhez. Mivel minden további kamera a master készülékről vezérelhető, egy menetben készíthet videókat több kameraállásból, ráadásul külső segítség nélkül.

Engedje szabadjára a kreativitást a beépített videószerkesztési eszközökkel.

Az egyes további kamerákkal rögzített kép, egy menetben kerül feltöltésre a master készülékre. Egyszerűen alkalmazható eszközök segítik a kreativitás kibontakoztatását. Ilyen például az osztott képernyő, képátmenet, fade in/out effekt és képvágás, melyeket bármikor és bárhol használhatók az iPhone vagy iPad képernyőjén keresztül. A szerkesztett videókat azonnal elmentheti a fő készülékre is, így egyszerűen oszthatja meg másokkal vagy posztolhatja közösségi oldalakon.

Kezelje a videószerkesztést közvetlenül az alkalmazásról.

A tíz független szerkesztési státusz, lehetővé teszi több videó szerkesztését vagy tekintését a későbbiekben. Amikor egyszerre több projekten dolgozik, mentéskor hasznos lehet az egyes videók elnevezésének lehetősége.

Még több lehetőség a Roland GO:MIXER sorozat használatával.

A 4X Camera Maker valamennyi szerkesztési funkcióját alkalmazáson belüli vásárlással érheti el. De csatlakoztathatja a Roland GO: MIXER-hez vagy GO:MIXER PRO-hoz is a hangminőség javításához, valamint az összes szerkesztési funkció eléréséhez az alkalmazás frissítése nélkül.

A 4X Camera Maker alkalmazással kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. március 26. 06:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA